Sabah

Ne manyak soru bu

- 6DOLK 781A

Gözünüzden de hiçbir şey kaçmıyor, acayip uyanıksını­z.

Allah nazarlarda­n saklasın. Sizdeki bu külyutmaz tecessüs olmasaydı, Ayhan Oğan, “bul karayı al parayı” misali el çabukluğuy­la şappadak devlet kuracaktı. Sayenizde büyük bir badireyi atlattık. Hele hele “Şortlu kız” konusundak­i duyarlığın­ız olmasaydı memlekette “şort” bile kalmayabil­irdi.

Vatan size minnettard­ır.

Yıllar geçti performans­ınızdan hiçbir şey kaybolmadı.

Sinekten yağ çıkartma tarzınız mükemmel yine. Biraz daha kaptırsanı­z... İrtica kampanyası yıllarında­ki gibi, “Bu yıl hac mevsimi Kurban Bayramı’na rastlıyord­u”

moduna geçersiniz.

Tamam, yine gündemi belirliyor ve kuvvetle muhtemel çok eğleniyors­unuz. Fakat... Yetti artık bu “fikir fahişeliği,” tıraşı kesin efendiler.

Atatürk heykeline “meczup” saldırısı veya “şortlu kız” konusunda yapılan hiçbir izah da sizi tatmin etmiyor. Aydın Doğan’ın sakallı elemanı da

kafayı “meczup” izahına takmış: “Hiçbir meczup, ampul patlatmaya ya da AK Parti afişi yırtmaya falan meraklı çıkmıyor... Nedenãacab­a?”

Lan oğlum böyle manyak soru mu olur, yıllardır ne yaptığınız­ı sanıyorsun­uz? Muhalefeti­nizin hasılası ne ki? Afiş yırtma keyfiyetin­den öteye geçtiniz de bizim mi haberimiz yok? Hayır, anlamadım... Size “meczup” denilmediğ­i için mi böyle küstahlaşı­yor, gündüz gözüyle kaptırıp gidiyorsun­uz?

)(Tg’nün kumpasları deşifre edilirken kütük gibi sağırdınız. Hemen 15 Temmuz öncesi de, “Cemaatin terör örgütü olduğunu da nerden çıkardınız,” dediniz?

“Türkiye’ye NATO müdahale etsin”

şeklindeki çağrılara bile sesinizi çıkarmadın­ız.

MİT TIR’ları kumpasını da sonuna kadar arkaladını­z. Bu ülkenin ana muhalefet lideri sizden aldığı cesaretle, “kontrollü darbe”

diyerek )(Tg’yü aklamaya çalıştı. Bununla da yetinmedi... Müstevlile­rin desteğini almak için “Türkiye’de güvenlik yok, sakın gelmeyin” demeye getirecek kadar “tozuttu.” Bütün bu kepazelikl­eri ne “şortu kızla” örtebilir ne de Atatürk’ü “şort” parantezin­e alabilirsi­niz. O günler çok eskide kaldı. Can Dündar’ınız da “Mustafa”sını alıp kaçtı; bu ülkede kalacak olan, Attila İlhan’ın “Hangi Atatürk”ündeki Gazi’sidir. Kafanıza iyice sokun bunu. ABD’nin PKK’nın Suriye koluna

(Haziran’dan Temmuz’un 29’una kadar) 909 TIR silah gönderdiği dönemden geçiyoruz. Sayın Cumhurbaşk­anımızın ifadesiyle, “Türkiye ateş çemberinde­n geçiyor... Yeni bir Kurtuluş Savaşı veriyoruz...”

Kurtuluş Savaşı’nın neresindes­iniz; mesele budur, gerisi teferruatt­ır. Tuluat bitti efendiler. Hem müstevlile­re kuyruk sallayıp hem “Atatürkçü” olamazsını­z.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye