Sabah

1.2 MİLYAR LİRAYI Anadolu’ya yatırdı

- 0eKmet 6leyman 68R

Avrupa Konutları markasını İstanbul’un Anadolu yakasına taşıyan Artaş İnşaat, Ümraniye Yamanevler’de dev bir projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadı. Avrupa Konutları Yamanevler projesi 11 blokta 1.672 konut, 2 ofis bloku ve 38 ticari üniteden oluşuyor. İlk etapta 600 konutun satışının yapılacağı projede fiyatlar 484 bin liradan başlıyor. En düşük metrekare birim fiyatı ise 6 bin 400 lira olarak uygulanıyo­r. Proje ayrıca bölgedeki sanayi alanının dönüşümüyl­e birlikte yüzde 1 KDV avantajına da sahip. Ön talep döneminde 158 daire için sözleşmele­r imzaladıkl­arını belirten Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, çeşitli bütçeler için ödeme seçenekler­i de oluşturduk­larını söyledi. Çetinsaya, “Yüzde 30’u peşin ödenmesi durumunda 36 aya kadar senet imkânı sunuyoruz. Ayrıca peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim yapıyoruz” dedi.

0O'E/ PROJE

Süleyman Çetinsaya, “Projemiz 2020 model. Bu bölgenin en nitelikli projesi olarak öne çıkacak. Hiçbir proje ‘satış olmaz’ diye Ağustos ayında lansmana çıkmaz. Biz kendimize ve markamıza güveniyoru­z” diye konuştu.

Çetinsaya, Avrupa Konutları Yamanevler projesini eylül ayında Dubai’de yapılacak dünyanın önemli gayrimenku­l fuarlarınd­an olan Cityscape’te de görücüye çıkaracakl­arını söyledi. 472 bin metrekare inşaat alanına sahip Avrupa Konutları Yamanevler projesinin Alemdağ Caddesi’ne cephesi olacağını belirten Süleyman Çetinsaya, ayrıca projenin çeşitli ulaşım seçenekler­ine yakınlığıy­la da dikkat çekeceğini dile getirdi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye