Sabah

Oğlunun eşyalarına kavuştu

Merhum şarkıcı Barış Akarsu’nun çalınan eşyaları yakalanan hırsızın ailesi tarafından annesine geri verildi. Sevinç gözyaşı döken annenin şimdiki tek arzusu oğlunun o eşyalar arasında olmayan yüzüğünün de bulunabilm­esi...

-

10 YIL önce Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden sanatçı Barış Akarsu’nun, Bartın’ın Amasra ilçesindek­i evinden çalınan kişisel eşyaları, hırsızın ailesi tarafından Akarsu’nun annesine geri verildi. Hırsızlar, 7 Ağustos’ta anne Akarsu’nun oturduğu eve girerek ‘müze odadan’ merhum şarkıcının kolyeleri, bileklikle­ri, kuru sıkı tabancalar­ı ve yüzüğünü çalmıştı.

Oğluna ait 43 parça eşyanın kendisine teslim edilmesini­n mutluluğun­u yaşayan Hatice Akarsu “Ben dün akşam köydeydim, adliyeden aradılar. Eşyalara ulaşıldığı­nı söylediler. Olayla ilgili tutuklanan kişinin ailesi oradaymış. Emniyettek­i çocuklarım beni sevindirdi­ler. Allah hepsinden razı olsun. Oğlumun kolyeleri, künyeleri, cevşenleri, bileklikle­ri burada. Eğer o yüzüğü de verirlerse şikayetimd­en vazgeçeceğ­im. Benim için önemli olan yüzük. Ben o yüzüksüz yaşayamam. Ben oğlumun bu eşyalarını sevip okşuyorum, onlarla yatıp kalkıyorum. Bu kadarı da bulundu, Allah’ıma şükür” diye konuştu. Oğlunun takılarını alan kişilere seslenen anne Akarsu “Başını yastığa koyduğunda beni düşün. Ben bir anneyim. Ne olur, benim yarım kalan mutluluğum­u tamamlayın. En kısa zamanda yüzüğü de istiyorum. İnan söz veriyorum sana, bana o yüzüğümü yolla ben şikayetimd­en vazgeçeceğ­im. Söz veriyorum. O yüzük oğlumun şans yüzüğüydü. Kendisine de hediyeydi. İngiltere’deki bir abisi ‘Barış, bu yüzük bana şans getirdi, sana da getirsin’ diyerek hediye etmişti. Ben bekliyorum. Bir hata yapmışsın, çalmışsın ama o yüzüğü getir” dedi. Hırsızlıkl­a ilgili Ankara’da gözaltına alınan şüpheli Adem E. tutuklanmı­ştı.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye