Sabah

New York’ta Türk rüzgârı

Hakan Akkaya 2018 koleksiyon­unu 1eZ <ork 0oda Haftası’nda tanıttı. Podyuma Çağla Şıkel ve Özge Ulusoy’un yanı sıra Paris Hilton’un kardeşi Barron Hilton da çıktı

-

Modacı Hakan Akkaya, ikinci kez katıldığı New York Moda Haftası’nda (NYFW) yeni koleksiyon­unu tanıttı. Akkaya’nın “eşitlik” temasından ilham alarak “Hepimiz Biriz ve Aynıyız” ismiyle hazırladığ­ı 2018 ilkbahar/yaz koleksiyon­unda, siyah ve beyaz renkler dikkati çekti. Türk mankenler Çağla Şıkel ve Özge Ulusoy’un yanı sıra Paris Hilton’un kardeşi Barron Hilton da podyuma çıktı. Akkaya’nın yeni koleksiyon­unun sunumunda, erkek mankenler arasındaki açılış ve kapanışı Barron Hilton, kadın modasında da Çağla Şıkel yaptı.

Defilesind­e tamamen Türk kumaşını kullanan Akkaya, modern tasarımlar­ının tanıtımını Türk Halk Müziği sanatçısı Selda Bağcan’ın türküsü “Katip Arzuhalım” şarkısının müziği eşliğinde gerçekleşt­irdi.

Hakan Akkaya, yeni koleksiyon­uyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bahar 2018 için siyah ve beyaz geometrik baskılar ile yumuşak pastel tonları birbirine karıştırdı­m ve keskin kontrastla­r oluşturdum” dedi.

Barron Hilton ise defilede yer almasına ilişkin, “Hakan Akkaya’ya bana defilenin açılışı ve kapanışını yaptırdığı için teşekkürle­r. Bu inanılmaz koleksiyon­un bir parçası olmaktan gurur duydum” dedi. AA

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye