Sabah

REHAVETE YER YOK

-

sözleşmesi­ni geçen sezonun sonunda 2022 yılına kadar uzatmıştı. Bordomavil­iler, yılda 60 bin TL kazanan futbolcunu­n ücretini 250 bin TL’ye çıkarmış, bir de ev hediye etmişti. Abdülkadir’in sözleşmesi de 5 yıl

uzatılacak. Portekizli oyuncusu Joao Pereira, sosyal medya hesabında, eşi ile birlikte Türk Bayrağı altında çekildiği fotoğrafın­ı paylaşırke­n büyük övgü ve beğeni aldı. Geçen sezonun devre arasında Sporting Lizbon’dan transfer olan Pereira, Türkiye sevgisini de her fırsatta dile getiriyor. 7 sezonun en gollü dönemini yaşayan Trabzonspo­r’un teknik direktörü Ersun Yanal, Gençlerbir­liği galibiyeti sonrası yaratılan olumlu havanın takım üzerinde rehavete neden olmamasını istedi. Yanal, “Geriye düşülen maçı kazanmanın anlamı çok büyük. 3 puanla mutlu olduk ancak rehavete kapılmamak gerekiyor. Bir maçla yaratılan olumlu havanın moraliyle rakiplerin karşısına çıkacağız ama temkini elden bırakmayac­ağız” dedi.

En son 2010-11 sezonunda ilk 4 haftada 11 gol kaydeden bordo mavililer, bu sezon 9 gole ulaştı. Trabzonspo­r, geçen sene gol yollarında sorun yaşamış, ilk 4 haftada sadece 2 gol atabilmiş, ancak 14. haftada 9 golü bulmuştu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye