Sabah

YemiZorlar­sa atmasınlar da!

-

Karāıda zor gol yiyen, istim üstünde bir rakip olacak. Beāiktaā bu profildeki bir takıma karāı nasıl oynamalı?

BERABERLİK bence iyi bir sonuç olur. Gol yememesind­e sorun yok, yeter ki

gol atmasın! Espri bir yana, āampiyonla­r Ligi’nde beraberlik­le baĀlamak

önemli sonuçtur. Özetle āunu söylemek istiyorum: Bayern Münih, Real Madrid, Chelsea gibi elit takımları ayırırsak her takımla oynayabile­cek kalitede ve deneyimde bir ekip Beāiktaā... O yüzden Porto galip gelinebili­r bir deplasman bile olabilir. Bu Beāiktaā’ın oyun gücü ve kalitesini gösterir. Beāiktaā’ın henüz tam formunu bulamadığı yönünde yorumlar var. Siz Porto önünde Beāiktaā’ın āansını nasıl görüyorsun­uz? ÇOK formda bir Beāiktaā’tan bahsedemey­iz tabii ki ama daha ligin baāı... Ligin biraz daha demlenmesi gerekiyor. Tam ideal bir dönemde oynanmıyor Porto’yla ama yavaā yavaā geliāen bir oyun yapısı var. Artık deneyimli bir takım. Bu oyunları 2 senedir oynayan bir takım. O yüzden Beāiktaā için sorun olacağını düāünmüyor­um. Āampiyonla­r Ligi platformu çok daha farklı bir oyunu da beraberind­e getirir. Özellikle Kiev maçını dıāarıda bırakırsak deplasman mantığında­ki maçları doğru oynadığını düāünüyoru­m. Ligde hazır değil diyebilirs­iniz ama bu Devler Ligi’nde geçerli olacak anlamına gelmiyor. Çok umutluyum. Bireysel olarak öne çıkabilece­ğini düāündüğün­üz oyuncular var mı?

BİREYSEL olarak bakarsak sağ bek hakikaten sorun olabilir. Birlikteli­k ve devamlılığ­ın önemli olduğu bir bölge savunma... Sağ bekte Necip’e ‘tamam’ diyemedim açıkçası. Adriano yetiāir mi, merak ediyo

rum. Gökhan Gönül düzelene kadar özellikle de āampiyonla­r Ligi seviyesind­e BeĀiktaĀ’ın en büyük problemi gibi gözüküyor. Önde kimler kullanılac­ak dersek son maça rotasyon gözüyle bakmak lazım. Porto maçına Cenk ve Quaresma ile baālayacağ­ını düāünüyoru­m. Lens ve Negredo yedekte olur.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye