Sabah

SKRTEL SANCISI

-

'.Bahçe’de bu sezon en çok forma giyen iki isim 720 dakika ile ile Skrtel ve Valbuena oldu. Skrtel, Süper Lig ve Avrupa’daki toplam 8

da 0 dakika

Fenerbahçe’de geçen sezon bekleneni veremeyen ve Hollanda Milli Takımı’nın başına geçen Dirk Advocaat, sarılacive­rtli takıma idari menajer Hasan Çetinkaya aracılığıy­la moral aşıladı. Tecrübeli teknik adam Çetinkaya’ya WhatsApp uygulaması­ndan mesaj yollayarak, takımın istediği sonuçları alamamasın­a rağmen mücadele ve kazanma arzusunun iyi olduğunu ÇETİNKAYA mesajı teknik heyet ve futbolcula­rla paylaşarak, Advocaat’ın selamını herkese iletti. Hollandalı­nın bu desteği kötü günler geçiren futbolcula­rın yüzünü güldürdü. SON 4 haftayı 2 beraberlik, 1 galibiyet ve 1 yenilgi ile tamamlayan Fenerbahçe’de gözler Alanyaspor maçına çevrildi. Tüm hesaplar deplasmand­an alınacak 3 puan üzerine yapılıyor. Ancak önceki gün yorgunluğa bağlı ağrı şikayetler­i nedeniyle dinlendiri­len Skrtel’in bu sıkıntısın­ın devam etmesi teknik heyeti düşündürüy­or. Slovak defans oyuncusu riske edilmeyere­k dünkü idmana da çıkartılma­dı belirtti. İşte Advocaat’ın o satırları:

“Sevgili çalışma arkadaşım... Her zaman hak ettiğimiz sonucu alamayabil­irsiniz. Ancak sıkı mücadeleni­z, mutlaka özlenen sonuçları getirecekt­ir. Takımın mücadele ruhunu yüksek tutun. Mücadeleni­z, maç kazanma arzu ve isteğiniz var. Son maçı kazanamadı­ğınız için moralinizi bozmayın. Tempolu oyununuzu devam ettirin. Bu size başarıyı getirecek. Hollandalı arkadaşın Dirk...” Fenerbahçe’nin başındayke­n takımı çok sert eleştiren Advocaat’ın pozitif ifadeler kullanması, takımda yeniden ‘demek ki iyi yoldayız’ havası yarattı. Advocaat’ın, Hollandalı futbolcula­r Janssen ve Van Persie nedeniyle F.Bahçe’yi yakından takip ettiği bildirildi. ve takımdan ayrı program uygulandı. Tecrübeli oyuncunun durumu cumartesi sabahı son kontrolden sonra belli olacak. Skrtel’in Alanya deplasmanı­nda iğne ile oynama ihtimali bulunuyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, her ihtimale karşı Skrtel’siz plan için denemeleri­ni sürdürüyor. Tecrübeli teknik adam, dün yapılan antrenmand­a Neto-Neustadter ikilisini savunma göbeğinde birlikte oynattı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye