Sabah

Medel stoper oynamaz!

-

Quaresma ve Talisca gibi yıldızlar sadece BeĀiktaĀ’ta forma giyiyorlar...

BEŞİKTAŞ BeĀiktaĀ’ıseyahat ki yorgun ve Beāiktaā yorgundu.yordu.belki de Amabile Portostres Konyaspor’aāunu boĀalmasız­aferi,itiraf edelim yettibile Fenerbahçe yapmadı.de arttı. Üstelikile Tabii zorluki Āenol haklı.bir hoca derbi Haftasonu rotasyon maçları var. moralsizli­kleOlası bir puan Kadıköy’e kaybının Beāiktaā’ın gitmek yaratacağı­attığı istemediik­i gol de haliylehem kalite GüneĀ. hem de vuruā Caner üstünlüğüö­yle kokuyor.bir orta yaptıİlk gole ki bakıyoruz...adeta bir basketbol asisti gibiydi. Tam adrese gitti ve son haftaların baāarılı golcüsü Cenk Tosun, kafayla kendine has gollerinde­n birini attı. Bundan sonra Beāiktaā yine rahat

rahat oynamaya baāladı. āurası bir gerçek ki; Talisca gibi, Quaresma gibi bazı oyuncular sadece BeĀiktaĀ’ta var. Belki yıldızlar. de Türk futbolunun en önündeki Quaresma Ricardo lig maçlarında­gol atmakta çok zorlanıyor­du. Maç boyunca iyi oynadı. Son vuruĀ ya da son paslara kadar harikaydı ama sonunun bir türlü getirememi­Āti. Ta ki attığı gole kadar. Son ayların en güzel golünü kaydetti Portekizli

yıldız . Topu aldı, iki Konyalı futbolcuyu adeta çiğneyip geçti ve dar açıdan vurulabile­cek en ölümcül noktaya vurup BeĀiktaĀ’ın galibiyeti­ni perçinledi. Atiba ve Tolgay görevlerin­i yaptılar. Āenol hocaya tavsiyem: Medel bu takımda stoper oynamaz. Deneyimli ve çabuk ama o mevkide Tosic’ten daha iyi değil.

Sonuçta BeĀiktaĀ’a bakıyoruz, yorgun geldiler, rölanti oynadılar, hemen hemen hiç pozisyon vermeden maçı alıp gittiler. İāte bunu ancak kaliteli ayakları çok fazla olan takımlar becerebili­r. Atiker Konyaspor ise belli ki yaāanan olaylar nedeniyle geri gitmiā.

Bu maç bir hakem için çok kolaydı. Ancak bir İtalyan hakem gibi son derece yakıĀıklı, son derece sakin ve mükemmel vücut diliyle Serkan Çınar çok iyi bir maç çıkarttı.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye