Sabah

Yalnızca bir oyuncuyu göndermedi BİR AİLEYİ GÖNDERDİ

Kanarya’dan ayrılıāı, geliāinden daha çok konuāulan Brezilyalı yıldız, Aykut Kocaman’a yine veryansın etti: “Türkiye’de yaāamayı istiyordum ama Kocaman hayatımı değiātirdi”

-

F.Bahçe’yi hala seviyorum. Bu duruma nasıl geldiğimiz­e inanamıyor­um!

Fenerbahçe’de 6 kupa kaldıran ve Yoğurtçu Parkı’na heykeli dikilen Alex de Souza, 5 yıl sonra içini döktü... Brezilyalı yıldız, F.Bahçeliler kadar tüm sporseverl­erin de büyük merak duyduğu ayrılışı “YAŞADIĞIM

problemler tabii ki vardı ama kimseye sıkıntı vermedim. Ayrılışım çok ani oldu. Cumartesi maçta oynadım, pazartesi gönderildi­m! Kontrat yenileyip, kariyerimi Türkiye’de bitirip, hayatımı İstanbul’da sürdürecek­tim. “FENERBAHÇE’Yİ

hala seviyorum. Eğer Aziz Yıldırım ararsa, e-posta atarsa, benimle konuşur ve dönmemi isterse, Türkiye’ye gider ve onunla konuşurum.

Aykut Kocaman’la da konuşurum. Fenerbahçe’ye saygım aynen duruyor, Kocaman ve hakkında çarpıcı açıklamala­r yaptı. Ayrılık öncesi hayatını

Türkiye’de devam ettirmeyi planladığı­nı itiraf eden Alex, bu duruma nasıl geldiğine hala inanamadığ­ını söyledi.

İşte efsane kaptanın o açıklamala­rı:

KARİYERİMİ DURMA NOKTASINA GETİRDİ

Aykut Kocaman hayatımı değiştirdi.

Yalnızca bir oyuncuyu göndermedi, bir aileyi gönderdi.

Neden gönderildi­ğimi öğrenemeye­ceğim.

Curitiba’da hayatımı düzene sokmam bir buçuk iki yılımı aldı.

Kocaman kariyerimi durma noktasına getirdi.”

BENİ ÇAĞIRIRSA GİDER, KONUĀURUM

Yıldırım’a olduğu gibi...

Benim onlarla sorunum yoktu, onların benle vardı.

Ayrıldıkta­n 1 yıl sonra kitabım için Aziz Yıldırım ile konuşmaya çalıştım ama bana cevap vermedi. Başkan ve Kocaman, kitabın yazarıyla da konuşmak istemedi.”

 ??  ?? Alex, baākan Yıldırım Aziz ile 19 birlikte Nisan dönemin 2011’de Baābakanı Cumhurbaāk­anı olan, Tayyip Recep Erdoğan ile görüāmüātü.
Alex, baākan Yıldırım Aziz ile 19 birlikte Nisan dönemin 2011’de Baābakanı Cumhurbaāk­anı olan, Tayyip Recep Erdoğan ile görüāmüātü.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye