Sabah

YILDIZ SAVAŞLARI

-

FUTBOL kamuoyunda “Kimin kadrosu daha güçlü”, “Kimin futbolcusu daha yetenekli” tartışmala­rı süredursun, Fenerbahçe ile Beşiktaş bugün saatler 19.30’u gösterdiği­nde Ali Palabıyık’ın düdüğü ile Ülker Stadı’nda sahne alacak. Herkesin susup, yıldızları­n hünerlerin­i ALANYA galibiyeti­yle derin bir nefes alan Fenerbahçe için Beşiktaş derbisi, ‘yarışta ben de varım’ mesajı verme adına çok önemli bir hal aldı. Aykut Kocaman, hafta başından bu yana üç noktaya önem verdi ve bunlarla ilgili özel çalışma yapıldı.

gözüküyor. Kocaman ve kurmayları, özel şut çalışması yaptırdı. Futbolcula­ra farklı açılardan hareketli şut attırıldı.

oyunculara derbi maçların Fenerbahçe açısından önemini anlattı. Ayrıca Alanya ve Başakşehir’deki mücadeleye övgü yapıldı. sergileyec­eği derbi, beIN Sports1’den naklen yayınlanac­ak. Bu sezon Kadıköy’de kazanamaya­n ve G.Saray ile Beşiktaş’ın 5 puan gerisinde kalan Fenerbahçe, Şampiyonla­r Ligi’ne Porto galibiyeti­yle hızlı bir giriş yapan ve Süper Lig’de yoluna yenilgisiz devam eden Beşiktaş karşısında 3 puanı almanın hesapları içinde. Siyah-beyazlılar ise Kadıköy’de 12 yıllık galibiyet özlemini bitirmek ve namağlup unvanıyla gideceği Kadıköy’den aynı şekilde dönmek istiyor. F.Bahçe bu maçta tüm biletleri bitiren taraftarın­a güveniyor.

ŞENOL Güneş derbi öncesi iki konuda kararsız. Sakatlanma ihtimali yüksek olduğu için Adriano’yu riske etmek istemiyor.

GÜNEŞ, F.Bahçe’yi Porto planı ile devirmeyi planlıyor. Fenerbahçe’nin saha ve seyirci üstünlüğün­e karşılık, orta sahada dirençli,

Konya maçında oynamayan Oğuzhan ve onun yerine forma giyip o maçta yıldızlaşa­n Tolgay arasındaki tercih de hocayı bir hayli zorluyor.

forvette agresif bir oyunla Kanarya’yı mat etmek düşüncesi hakim. Porto da olduğu gibi erken golle maçı başlamadan bitirmek istiyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye