Sabah

Tünelde feci kaza

-

ANTALYA’NıN Alanya ilçesinde tünelde aşırı hız nedeniyle meydana gelen kazada 2 kişi feci şekilde can verdi, 1 kişi de ağır yaralandı. Antalya istikameti­ne seyreden ve aşırı hız yaptığı iddia edilen Reşat Gürbüz idaresinde­ki otomobil bariyerler­e çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil ikiye bölündü. Kazada sürücü Gürbüz ve araçta bulunan Erhan Kandemir hayatını kaybetti, ağır yaralanan Mehmet Naci Gündemir ise hastaneye kaldırıldı. Yurtta dün yaşanan diğer kazalar şöyle:

KASTAMONU: İnciğez köyü mevkisinde Ruhi Başkaya (71) yönetimind­eki otomobil, karşıdan gelen Ekrem Güney’in (23) kullandığı otomobille çarpıştı. Kazada Bozkurt ilçesi eski belediye başkanı Ruhi Başkaya ve eşi 62 yaşındaki Sabiha Başkaya öldü.

MANİSA: Sarıgöl ilçesinde rampa çıkan kamyona arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü 20 yaşındaki Yusuf Bal öldü.

İZMİR: Menderes ilçesinde arazöze bir aracın çarpması sonucu bir orman işçisi öldü.

KAYSERİ: Talas’ta şarampole yuvarlanan tankerin sürücüsü Osman Gömeç hayatını kaybetti. KONYA: Kimliği belirlenem­eyen birileri ile tartıştıkt­an sonra elinde bıçakla koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan Devrim Oluk (39), 2 aracın çarpmasıyl­a hayatını kaybetti.

ZONGULDAK: Geçtiğimiz hafta sonu bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan lise son sınıf öğrencisi Aybüke Kulaksız (18) hayatını kaybetti. Genç kızın tabutunun üzerine gelinlik konuldu.

<ILMA=

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye