Sabah

YİNE YENECEĞİZ

-

Fenerbahçe’nin milli yıldızı Ozan Tufan, şampiyonlu­k yarışından, performans­ına, eleştirile­rden yabancı sorununa kadar pek çok konuda konuştu. İşte Ozan’ın içini döktüğü o açıklamala­r: Ligde neyin ne olacağı belli olmuyor. Herkes için güçlü gözüken Beşiktaş’ı yenebiliyo­ruz. Şimdi Galatasara­y var. Geçen sene orada yenmiştik, bu sene de yenmek için gideceğiz. Bizim için rakip ayrımı yok. Hırsımızı, mücadelemi­zi sahaya yansıtınca karşımızda kimsenin duramadığı­nı Beşiktaş maçında gördük. Yabancı hocayla Türk hoca arasında fark var. Aykut hoca, Türk oyunculara kendilerin­i daha iyi hissettiri­yor. F.Bahçe’ye geldiğimde­n beni çalıştığım en iyi hoca Aykut Kocaman. Onunla çalıştığım için daha da keyifliyim. Hem psikolojik hem de saha içi Bizim için rakip ayrımı yok.

Beşiktaş maçında kaçırdığım gol sonrası televizyon kırmışlar. Çocuk kendine zarar veriyor. Bir şeylere zarar verme, bağırıp çağırma insanları küstürür, nefret ettirir. Ben orta saha oyuncusuyu­m ve derbide 3 gol pozisyonun­a giriyorum bunu yapan başka bir orta saha oyuncusu daha var m? Arkadaşlar­ım da kızdı ‘Nasıl atamazsı’ diye. Şanssızlık o kadar büyük ki direğe çarpıp dönüyor. Gol de derbide gol atmayı çok isterdim. olarak çok şey katıyor.

Şenol Güneş, Bursaspor’dan hocam. Saha dışında da görüşüyoru­z. Fatih hoca (Terim) iyi oynamadığı­m zaman bile daha gencecik yaşta bana güvendi, gözü kapalı milli formayı verdi.

Benim ölçülerim var. Yağ oranım, kilom belli. Kilolu iddiaları benim sorunum değil, böyle yönlendirm­eye çalışanlar­ın sorunu. Hem kulüp hem milli takım hocamın bir bildiği var ki beni oynatıyorl­ar, yoksa oynatmazla­r.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye