Sabah

Dap Yapı Validebağ’ın yarısını sattı

ProMesinde­ki yzde ’ini

-

Dap Yapı’nın Eylül 2015’te ihalesini kazandığı, Emlak Konut GYO’nun Validebağ Korusu’na komşu arazisinde hayata geçecek Validebağ Konakları projesinde­ki konutların yüzde 55’i satıldı. Ön talep döneminde gerçekleşt­irdiği çadır kampanyası ile satış rekoruna imza atan şirket, yeni bir kampanya daha başlattı. Yüzde 5’i peşin, yüzde 15’i ise satış tarihinden itibaren 12’nci ayda ya da teslim tarihinde ara ödeme yapılarak ev sahibi olunabilec­ek kampanya kapsamında kalan yüzde 80’lik bölüm ise banka kredisiyle ödeniyor. Şirket ayrıca kendi bünyesinde 60 aya varan vadelendir­me de yapıyor.

Ön talep döneminde projeye yoğun ilgi geldiğini belirten Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz evlerin metrekares­ini 20-25 bin TL’ye satabilece­kken, 11 bin TL’den başlayan fiyatlarla sattıkları­nı belirterek, “Müşteriler­imize de yüzde 40 fiyat avantajı sağlıyoruz” diye konuştu. Ziya Yılmaz, projeden yaklaşık 1.1 milyar TL ciro bekledikle­rini kaydetti. Altunizade Validebağ Korusu’na ve Hababam Sınıfı Müzesi’ne komşu konumda yer alan Validebağ Konakları projesinin mimarisi hakkında bilgi veren Yılmaz, proje mimarisini­n Hababam Sınıfı binasının modernize edilmiş hali olacağını söyledi.

Yılmaz, bugüne kadar projeden ev alanların hatırı sayılır şekilde prim elde ettiklerin­in altını çizerek, “Bu kampanya ile bu fırsatı vatandaşla­rımıza yeniden sunuyoruz. Çadır kampanyası­nda izdihamın yaşandığı dönem gibi yoğun bir talep bekliyoruz” dedi. Dap Yapı, Validebağ projesine yoğun talep gelince satışı 7 ay öne çekmişti. Projenin yoğun ilgi görmesi nedeniyle satış ofisi inşası sürerken, kurulan 600 metrekarel­ik çadırda yüzde 50 indirimle satışa başlayan Dap Yapı, projenin yüzde 25’lik kısmını çadırda satmaya karar vermişti. Ziya Yılmaz, konutların yüzde 25’ini 1 günde sattıkları­nı kaydetmişt­i.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye