Sabah

24 saatte 8 kişi cinayet kurbanı

Gaziantep’te art arda yaşanan olaylarda 3 kişi yaşamını yitirdi. İstanbul, Kayseri, Çanakkale, İzmir ve Şanlıurfa’da da toplam 5 kişi öldürüldü

-

Gaziantep’te 12 saatte 3 kişi öldürüldü. İlk olay, Aydınbaba Mahallesi’ndeki bir parkta meydana geldi. 16 yaşındaki lise öğrencisi İsmail Avcıgil, kimliği henüz belirlenem­eyen bir kişi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Selahattin Eyyübi Mahallesi’nde meydana gelen ikinci olayda ise 30 yaşındaki Mehmet Bozkaya boşandığı eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği arkadaşı 26 yaşındaki Suat Söğüt’ü vurdu. Hastaneye kaldırılan Söğüt hayatını kaybetti, Bozkaya’yı kısa süre sonra yakaladı. Kıbrıs Mahallesi’nde meydana gelen bir diğer olayda ise H.G. isimli kişi alacak-verecek meselesi yüzünden husumetli olduğu 25 yaşındaki Yusuf Çiçek’i öldürdü. Zanlının yakalanmas­ı için çalışmalar sürüyor.

KISKANÇLIK CİNAYETİ

İstanbul Şişli’de, simit satan bir kafede çalışan 37 yaşındaki Yusuf Demir, Türkmenist­anlı sevgilisiy­le konuşmasın­ı kıskandığı mesai arkadaşı Türkmenist­an uyruklu Hoşgeldi Pulatov’u silahla öldürdü. Kayseri’de ise şizofreni tedavisi gören 41 yaşındaki Harun Gül, 73 yaşındaki annesi Gülfidan Gül’ü 40 yerinden bıçaklayar­ak öldürdü. Anne katili zanlı polis tarafından gözaltına alındı. Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde de cezaevinde bulunun Osman Çeker (40), eski eşi Ayşe K.’nin başka biriyle birlikte olduğunu öğrenince kıskançlık krizine girdi. İzinli olarak cezaevinde­n çıkan Çeker, eski eşi Ayşe K. (36) ve sevgilisi Baran Aladağ’ı (30) takip etmeye başladı. Çeker, Gelibolu’da feribot iskelesind­e feribota binmek için bekleyen eski eşi ve sevgilisin­in içinde bulunduğu otomobile saldırarak camını kırdı. Bunun üzerine otomobilde bulunan bıçağı alarak aşağıya inen Baran Aladağ, Osman Çeker’e sapladı. Çeker vücuduna aldığı tek bıçak darbesiyle olay yerinde yaşamını yitirdi. Baran Aladağ ile Ayşe K. gözaltına alındı. İzmir’de bir barda garson ile küfürlü konuşan 3 müşteri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Garson 22 yaşındaki Mutlu İ., kendisini dövmeye kalkışan müşteriler­den 2’sini bıçakladı. Olayda 21 yaşındaki Mehmet Şahin Yenice öldü, bir kişi ağır yaralandı. Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde icra takibi için avukatlık bürosuna gelen iki aile arasında taş, sopa ve silahların kullanıldı­ğı kavga çıktı. Kavgada Ahmet Salar öldü, 3 kişi yaralandı.

 ??  ?? ANNEYE 40 BIÇAK DARBESİ Harun Gül, kendisine “İş bul, çalış” diyen annesini 40 yerinden bıçaklayar­ak öldürdü.
ANNEYE 40 BIÇAK DARBESİ Harun Gül, kendisine “İş bul, çalış” diyen annesini 40 yerinden bıçaklayar­ak öldürdü.
 ??  ?? Simitçide çalışan Türkmenist­anlı Pulatov, mesai arkadaşı tarafından öldürüldü.
Simitçide çalışan Türkmenist­anlı Pulatov, mesai arkadaşı tarafından öldürüldü.
 ??  ?? Şanlıurfa’da icra yaşanan anlaşmazlı­ğı silahlı nedeniyle kavgada bir iki grup arasında kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’da icra yaşanan anlaşmazlı­ğı silahlı nedeniyle kavgada bir iki grup arasında kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
 ??  ?? Mehmet Şahin Yenice
Mehmet Şahin Yenice

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye