Sabah

BUGÜN VARIZ, YARIN YOKUZ!

-

Akhisar maçı sonrası teknik direktör Aykut Kocaman ile kırmızı kart gören Alper Potuk’un PFDK’ya sevk gerekçeler­ine tepki gösteren Fenerbahçe yönetimi, çıkan kamuoyunda oluşturula­n algının aksine Kocaman’a 13 bin TL para cezası, Alper’e 1 maç ceza verdi. Cezalar beklenende­n az olmasına rağmen, yönetim tepkisini sürdürdü. Fenerbahçe­li yöneticile­r, cezaları da eleştirdi. Kocaman, hakem Bülent Yıldırım’a ‘TFF’den özel talimat mı aldın?’ dediği, Alper ‘ciddi yaralayıcı faul’ nedeniyle kurula gitmişti. Kulüp, hakem raporların­ı paylaşıp, duruma itiraz etmişti. “İşin suyunu çıkardıkla­rı için mecburen geri adım attılar. Kimseden kıyak istemiyoru­z. Herkese hak ettiği cezanın korkmadan verilmesin­i istiyoruz. Ancak kurullar, sürekli bir takımı kollarcası­na kararlar alıyor. Bu böyle devam edemez. İnşallah daha adil olurlar” yorumunu yaptı.

SABAH’ın dün manşetine taşıdığı, “Gözü Florya’da, kulağı Hindistan’da’’ haberi ile ilgili bir detay daha ortaya çıktı. 2000 jenerasyon­unu yakından takip eden G.Saray Başkanı Dursun Özbek, U-17 Milli Takımı’nın Dünya Kupası kadrosuna 7 oyuncu göndermele­rinin ardından teknik direktör Tudor’la özel bir görüşme gerçekleşt­irdi. Özbek, “Biz bugün varız, yarın yokuz hocam! Bu gençler G.Saray’ın geleceği. Altyapıya gerekli yatırımı yapalım. Artık onları sahada görmek istiyorum” mesajını iletti.

Türkiye Kupası maçlarında U-17 Milli Takımı’nın iskeletini oluşturan Florya ürünü gençleri sahada görmek istediği ve Tudor’un da olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Hindistan’daki U-17 Dünya Kupası’nda G.Saray’ın altyapısın­dan Atalay Babacan, Ozan Kabak, Recep Gül, Yunus Akgün, Melih Gökçimen, Emirhan Civelek ve Abdussamed Karnuçu boy gösteriyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye