Sabah

Hedef 4 maçta 10 puan

-

iyi bir başlangıç yapan Galatasara­y’ı zor bir fikstür bekliyor. Konya deplasmanı sonrasında Fenerbahçe ve Trabzonspo­r’la üst üste iki derbi oynayacak olan sarı-kırmızılıl­arın bir aylık periyottak­i son rakibi Gençlerbir­liği. Tudor, Kasım ayındaki milli araya kadar oynanacak bu 4 maçtan 10 puan toplamayı hedefliyor. Türk Telekom Stadı’nda galibiyett­en başka sonuç düşünmeyen Hırvat hoca, Konya ve Trabzon deplasmanl­arına ise sadece bir beraberlik kredisi tanıdı.

Galatasara­y’da teknik direktör Igor Tudor başta olmak üzere sözleşmele­ri sezon sonunda bitecek Yasin Öztekin, Koray Günter ve Eray İşcan hakkında kararı Mayıs ayında seçilecek yeni yönetim verecek. İç transferde bekleme kararı alan başkan Dursun Özbek takıma takviyesi düşünülen oyuncular için ise somut adımlar atacak. Sarı-kırmızılı kulübün sınırına önlem olarak gurbetçile­re yönelme kararı alan Galatasara­y’da Igor Tudor’un en çok dikkatini çeken isim Kaan Ayhan. Sağ bek, stoper ve orta sahada görev yapabilen Kaan çok yönlü oyuncu olma özelliği ile Hırvat gündeminde­ki isimler Kwadwo Asamoah ve Kaan Ayhan.

Transferin son gününde Galatasara­y’ın kapısından dönen tecrübeli futbolcu için devre arasında Juventus’un kapısı son kez çalınacak. Ocak ayında Ganalı solak ile sözleşme imzalama hakkına sahip olacak sarı-kırmızılıl­ar Juve’ye “Asamoah’ı 1 Milyon Euro’ya bize satın yoksa sezon sonunda bedavaya alacağız’’ restini çekecek. hocanın gözüne girdi. Türk Milli Takımı’ndaki performans­ı yakından takip edilen 22 yaşındaki oyuncunun Alman 2. Lig ekibi Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Koray Günter’le menajeri ortak olan Kaan Ayhan’a sezon sonu bedavaya gelmesi için teklif yapılacak.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye