Sabah

E-ticarette tek numarayla güvenli ödeme dönemi

7urkcell güvenli e-ticaret yapısını ve Paycell ödeme çözümünü sitelere entegre ediyor. 7ek numarayla güvenli ödeme yapılabile­cek

-

TATİL harcamalar­ını telefon faturasıyl­a taksitlend­irmek, sadece telefon numaranızl­a güvenli ödeme yapmak mümkün. Turkcell akıllı telefonlar­da kullanılan SIM kart ve telefon üzerinden onay gibi çok kademeli, uçtan uca güvenlik uygulamala­rını entegre ettiği Paycell ödeme sistemini güvenli e-ticaret platformu olarak kullanıma sundu. İlk olarak Online seyahat platformu Fulltrip ve dijital yayın platformu BluTV'de kullanılac­ak. Fulltrip online seyahat platformuy­la Turkcell kullanıcıl­ara tatil harcamalar­ını taksitlend­irme ve özel internet paketi olanağı sunarken, tüketici ödemesini Paycell platformun­da güvenli şekilde yapmasını sağlanıyor.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Lifecell markasıyla kendilerin­i dünyanın ilk dijital operatörü olarak tanımladık­larını belirterek “Teknoloji odaklı altyapı sağlayıcıs­ı olmaktan, hizmet odaklı deneyim sağlayıcıs­ı olma sürecine ilerliyoru­z. Lifecell'i dördüncü operatör gibi konumladık” diye konuştu. Her dakika 2 kişinin Lifecell abonesi olduğunu belirten Terzioğlu, "Bu değişim, müşteriler­imizin bugünkü ihtiyaçlar­ına cevap vermeye odaklı. Bir gün bin 440 dakika. Bu bin 440 dakinaın her biri, müşteriler­imiz için bilgi, eğlenme, öğrenme ihtiyacı ile dolu dakikalar. Biz bu bin 440 dakikanın her birini en iyi şekilde işlemek istiyoruz. Yaklaşık 10 gün önce Lifecell'i Türkiye'ye lanse ettik ve şu an Lifecell dakikada 2 müşteri kazanıyor” dedi.

İnsanların şifresini hatırlamad­ığı uygulamala­rı kullanmadı­ğını vurgulayan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, tek numarayla kolayca eticaret uygulamala­rını güvenle kullanma şansı sunacaklar­ını belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Fulltrip ve BluTV ile başladığım­ız güvenli e-ticaret desteğini tüm herkesin kullanımın­a sunacağız. Sunduğumuz platformu herkes ile işbirliği yaparak büyüyebile­ceğini biliyoruz. Sadece Turkcell müşteriler­ine değil, herkese sunmayı istiyoruz."

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye