Sabah

Bu gece Harbiye’de..

- E Pail Kincal XlXc#VaEaK cRP WU 7eleIRn 606 H8 \a] ’\e J|ndeU 7L 0H )aNV IaceERRN cRP HincalXlXc VaEaK

Pazartesi sabahı ilk defa evden çıktım.. Gazeteye.. “Bakalım iki satır yazabilece­k miyim?. “Bir tane bile yazsam kârdır” diye düşündüm.. “Olmadı, döneriz..”

Ama ofise gelmek, o çok sevdiğim odamda, çok sevdiğim koltuğuma oturmak ve hayatta en sevdiğim işe, yazı yazmaya başlamak nasıl bir mucize yarattı..

4 Ekim’de Ankara’da olacaktım, bu ani ameliyat işi devreye girmese.. Murat Karahan’ı, ülkemizin dünya çapında gururu, büyük tenor Murat Karahan’ı izlemek için.. Senfonik Orkestra eşliğinde Zeki Müren şarkıları söyleyecek­ti, Murat.. Bakar mısınız?.

Oysa o gece hastanedey­dim. Ertesi sabah ameliyat olmak üzere..

..Ve de için için kahroluyor­dum.. Hele benim için muhteşem ikinci geceyi de kaçıracağı­m, diye..

O gece bu gece işte.. Tek gece.. Tek gala..

Damdaki Kemancı, Mamma Mia, Hair gibi Broadway, Lüks Hayat, Hisseli Harikalar Kumpanyası gibi İstanbul’un efsane müzikaller­inin efsane şarkıları, sahneye konacak.

..Ve de şarkıları seslendire­cek zengin bir kadro.. Ayça Varlıer, Emre Altuğ, Gökçe Bahadır, Irmak Ünal, Mert Turak, Pamela, Şehnaz Sam, Yeliz Şar, Edis, Ethel Mulinas, Begüm Günceler, Onur Turan, Sami Levi.. Müzik Yönetmeni de Tuluğ Tırpan.. Gideceğim.. Dünyanın en rahatsız, sağlamı bile ağrılar içinde bırakan ve yıllardır inatla ve ısrarla elden geçirilmey­en, tıpkı AKM gibi sanki kasten ihmal edilen Harbiye’nin o eğri büğrü sandalyele­rinde dayanabild­iğim kadar dayanacağı­m..

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye