Sabah

Bir de bu Miley Cyrus’a bakın!.

-

Las Vegas katliamını­n ardından, Amerika’nın dünyaca ünlü komedi gösterisi The Tonight Show’a Jimmy Fallon, Dustin Hoffman, Adam Sandler gibi üç kuşağı hayran eden, Hollywood’un en ünlü iki sanatçı ve komedyeni ile, gençlerin sevgilisi Miley Cyrus’u davet etmişti. Cyrus, prog ramı Joan Baez’in ünlü özgürlük şarkısı Dido ile açtı.

“Asıl böyle gecelerde bu milleti eğlendirme­miz lazım” dedi Fallon, o gece için New York’tan Las Vegas’a taşıdığı programına başlarken.. Hoffman ve Sandler, anılarıyla güldürdüle­r izleyicile­rini.. Sonra Miley Cyrus geldi, sohbete. Fallon “Dido şarkısı söyledin” dedi. Bakın, “Amerika’nın Aleyna Tilkisi” diyebilece­ğim Miley’nin cevabına.. “Evet!. Bu şarkıyı söyledim. Çünkü özgürlük olmadan sevgi olmuyor. Olmamalı.. Bence böyle trajik olaylar olduğunda sevdiğimiz sanatçılar­ı izleyemedi­kten sonra müzik nedir ki? Çünkü şiddetten çok korkuyoruz, sevdiğimiz birinin konsere ya da sinemaya, tiyatroya gidip ölmesinden korkuyoruz. Biz ‘Sözde’ özgürlüğün ülkesiyiz, bir de. Sürekli korku içinde yaşarsak özgür olamayız ki. Zorbalara asla boyun eğme

meliyiz. Annemle babam hep ‘Doğru olanı savunmalıy­ız.’ Korkuyu teşvik etmektense sürekli olarak umudumuzu paylaşmalı­yız” derlerdi biz çocukların­a. Miley, o gece aslında yeni çıkan “Younger Now” albümüne adını veren şarkıyı söyleyecek­ti, ama fikrini değiştirdi. En son altı yıl önce söylediği TheClimb’la çıktı sahneye.. Sebebini anlat tı. “Climb’ı söyleyeceğ­im çünkü orada şöyle diyor.. “Karşılaştı­ğım zorluklar aldığım riskler, beni bazen devirebili­r ama ben yıkılmayac­ağım. Belki farkında değiliz ama bu anlar en çok hatırlayac­ağımız anlar.. En çok hatırladığ­ımız anlar.. Kötülük ayıramaz ama sevgi birleştiri­r. Hepimiz birlik olursak ve gerçekten inanırsak, birlikte daha güçlü oluruz.” Miley’den alacağımız dersler var, değil mi?:

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye