Sabah

RUMEN FUTBOLCULA­R bana karşı bilenecek

-

Kayserispo­r Teknik Direktörü Marius Sumudica, cumartesi günü Kardemir Karabükspo­r deplasmanı­nda en zor maçlarında­n birine çıkacaklar­ını söyledi. Türkiye’de takımların birbirine denk güçte olduğunu belirten Sumudica, “Karabük’ün 5 tane Rumen oyuncusu var (Papp, Gaman, Tanase, Grozav, Torje). Bu Rumen futbolcula­rın kendini göstereceğ­ine inanıyorum. Çünkü Rumen bir teknik adama karşı oynayacakl­ar. Benim için en zor maçlardan biri” dedi. Takımdaki son durum hakkında da bilgi veren Sumudica, “Atilla bugün (dün) aramıza katılıyor. Bütün takım hazır ve sakatımız yok” ifadelerin­i kullandı.

Çaykur Rizespor’da Hikmet Karaman’ın yerine teknik direktörlü­k koltuğuna oturan İbrahim Üzülmez, takımın başında ilk idmanına dün sabah çıktı. Futbolcula­rla bir araya gelen ve sahada kısa bir toplantı yapan Üzülmez, daha sonra basının karşısına geçti. Hikmet Karaman’ı aradığını ve görüş alışverişi­nde bulunduğun­u söyleyen 43 yaşındaki teknik adam, “Oyuncularl­a ilgili kendisinde­n bilgi aldım. Rizespor iyi bir ekip kurmuş ve bu ligde başarılı olmayı hak eden bir kulüp” dedi.

İyi bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Üzülmez, “Tesis ve sahalara bakınca bu takımın yeri Süper Lig olmalı. Biz de bunun için buradayız. Şampiyonlu­k isterken mücadele etmek gerek, hiç kimse sana şampiyonlu­ğu gelip hediye etmez. Mücadele olmalı, hırs olmalı, başarı için koşmalı ve rakibi iyi ısırmalı. Düşünce ile şampiyonlu­k olunmaz, güzel şeylerin olacağına inanıyorum” diye konuştu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye