Sabah

Baba dehşeti

-

Antalya’da cinnet getiren Sertok Özen, boşanmak isteyen eşini ve kızını öldürdü. Evini bastığı bacanağı ise Özen’in ateşlediği tüfeğin namlusunu havaya kaldırarak karısını ve kendini ölümden kurtardı

Antalya’da bir süt ürünleri firmasında şoför olarak çalışan Sertok Özen (54), kuaförlük yapan eşi Hanife Özen’e (47) uzun süredir kötü davrandığı için aralarında şiddetli geçimsizli­k başladı. Kendini affettirme­k isteyen Sertok Özen, emekli olunca, krediyle bir ev satın aldı. Ancak aldığı 2 bin lira emekli maaşının bin 500 lirası taksitlere gittiği için maddi sıkıntıya girince, eşiyle aralarında­ki tartışmala­r daha da arttı. Bunun üzerine eşi de boşanmaya karar verdi. Annesine destek olmak isteyen çiftin üniversite öğrencisi olan kızları Esra Özen ise kaydını dondurarak, Antalya’da kaldı. Sertok Özen, önceki gece yarısı alkollü olarak eve dönünce, eşiyle aralarında yeniden tartışma çıktı.

BOĞAZINDAN VURDU

Kısa sürede büyüyen tartışmanı­n ardından cinnet getiren Sertok Özen, pompalı tüfeği alarak önce kuaförlük yapan eşi Hanife Özen’i (47) başından vurarak öldürdü. Ardından silah sesini duyunca odaya koşan üniversite öğrencisi kızı Esra Özen’i de (23) boğazından vurarak öldürdü. Silah seslerini duyan komşuların­ın ihbarıyla eve gelen polis ve sağlık ekipleri, anne kızın cansız bedeniyle karşılaştı.

İŞTE OLAN OĞLU KURTULDU

19 yaşındaki oğlu Şafak Özen işte olduğu için ölümden kurtulurke­n, tüfek elinde, eşini kendisine karşı kışkırttık­larını düşündüğü bacağı Osman Göçer’in evine giden Sertok Özen, kapıyı çaldı. Osman Göçer ve eşi Emine Göçer kapıyı açar açmaz da tüfeği doğrultara­k, “İkiniz de öleceksini­z” diye bağırdı. Osman Göçer ise tüfeğin namlusunu son anda yukarı kaldırarak eşi ve kendisinin hayatını kurtardı. Çıkan arbedede Osman Göçer tüfeği elinden almayı başarınca, Sertok Özen kaçtı. Göçer’in ihbarıyla eve gelen polis, Sertok Özen’in yakalanmas­ı için çalışma başlattı. Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’nda otopsileri tamamlanan anne ve kızı, Serik ilçesinde gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

 ??  ?? Sertok Özen’in
Sertok Özen’in
 ??  ?? Hanife Özen ile kızı Esra Özen (sağda) hayatını kaybetti. Cinayet saatinde işte olan oğlu Şafak Özen ise kurtuldu.
Hanife Özen ile kızı Esra Özen (sağda) hayatını kaybetti. Cinayet saatinde işte olan oğlu Şafak Özen ise kurtuldu.
 ??  ??
 ??  ?? Bacanak Osman Göçer, son anda namluyu havaya kaldırınca kendini ve eşini kurtardı.
Bacanak Osman Göçer, son anda namluyu havaya kaldırınca kendini ve eşini kurtardı.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye