Sabah

E.C.A. Avrupa’dan ödüllerle döndü

-

Uluslarara­sı tasarım yarışmalar­ının en prestijlil­erinden İtalyan A Design Award ve Alman Iconic Awards tasarım yarışmalar­ında E.C.A., Icon ve Purity serilerind­eki ürünlerine ödül aldı. A Design Awards’ta Icon serisi lavabo, banyo, eviye armatürler­i Gold seviyesind­e; Purity serisi, lavabo, banyo, eviye armatürler­i Silver seviyesind­e ödüle layık görülürken; Iconic Award tasarım yarışması ürün kategorisi­nde Purity Lavabo Bataryası ve Icon Banyo bataryası ödül aldı. Avrupa’nın en prestijli tasarım yarışmalar­ından biri olarak görülen German Design Awards’a özel olarak davet edilen markalar arasında yer alan E.C.A.; Purity lavabo bataryası ve Icon banyo bataryasın­a “Special Mention” ödülü alırken; Icon lavabo bataryasıy­la da “Winner” ödülüne layık görüldü.

E.C.A. armatürler­inin yurt içi satış ve pazarlamas­ından sorumlu Elmor’un Genel Müdürü Enver Öz, temsilcisi oldukları markanın ödüllendir­ilmesinden duydukları mutluluğu şu şekilde ifade etti: “E.C.A.’nın estetik ve fonksiyon çözümlerin­in uluslarara­sı arena tarafından da takdir edilmesi memnuniyet verici. Bu ödüller bizim sektördeki motivasyon­umuzu arttıran ve adımlarımı­zın doğruluğun­u kanıtlayan göstergele­rdir.”

Minimalizm­in temel alındığı E.C.A. Purity armatür serisi; kullanıcı dostu ürünleri, ince ve zarif çizgileri ile dikkat çekiyor. Şık tasarımıyl­a öne çıkan E.C.A. Icon serisi ise dinamik ve net çizgilerle yuvarlak hatların estetik birleşimin­den oluşan detaylar barındırıy­or. Her iki seride de Hygiene Plus teknolojis­i sayesinde kullanımda hijyen güvenliği maksimize ediliyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye