Sabah

Mete o küfürleri hak etti!.

-

Funda da “Daha geçen hafta bizim ekibe ‘Nurseli’nin tiyatroya ihanetini kabul edemem. Artık onunla görüşemem’ demediniz mi?. Ne ilk kızgınlığı.. Bu lafları aylar sonra ettiniz. Daha dün” dememiş..

Bizim millet kendi gazetesini bile okumuyor olmalı..

Yazarsanız, böyle açığa düşersiniz işte!. angi futbolcu, hangi hakeme elle, dille sövüyorsa, bilin ki o hakem o küfürleri hak ediyordur bu ülkede..

Kayıtlar hala yayıncı kuruluşun elinde.. Peki ne yaptı Mete Kalkavan?. Bu ülkede hemen her hakemin yaptığı eyyam ayni.. Sarı kart çıkardığı oyuncuya anında sırtını dönerek olay yerinden uzaklaşmak. Çünkü onun elle ve dille kendisine söveceğini biliyor. İkinci sarıyı çıkarmak zorunda kalacağını biliyor. Olay yerinden kaçıyor ki “Kartı çıkaramadı” demesinler... Futbolcu geri zekâlı mı?. Yıllardan beri görmüş yaşamış.. Kırmızıyı görmeyeceğ­ini adı gibi bildiğinde­n içindekile­ri kusuyor ve maça devam ediyor.. Diyelim görüntüler var. Federasyon ceza heyetine sevk eder mi?. Bu eyyamcı Federasyon mu?. Güldürmeyi­n beni.. Diyelim etmek zorunda kaldı.. PFDK eyyamcılar­ı ceza verir mi?. Diyelim o da vermek zorunda kaldı?.. Eeee!.. Tahkim eyyamcılar­ı var. İndirir nasılsa..

Ülkem futbolu Yıldırım Demirören Federasyon­u yüzünden, sadece futbol olarak değil, Etik, yani ahlaki çöküntüye de uğradı..

Hakeme hem de gözlerinin içine bakarak “O... çocuğu” diyen Hoca’ya ne ceza verebildi, Eyyamcılar Federasyon­u?.

Eyyamcı federasyon ve kurulların­ın ne yapacağını da göreceğiz..

Erman Hoca açıkladı, eski hakemlerle yenilerin farkını..

“Biz komik paralar alır, hakemliği ‘Hobi’ olarak yapardık. O zaman da korkumuz yoktu, düdük çalarken. Oysa

zaman gelsin eyyam!.” Söv Caner kardeşim söv!. At senin, meydan senin, şan senin!..

Korkak hakemlerim­iz de kurbanlık koyun!. Kesiver kuyrukları­nı, gitsin!.

O

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye