Sabah

Hadsiz başkana tepki yağıyor Mobbing yapıyor maaş ödemiyor

-

CUMHURBAŞK­ANI Erdoğan’a hakaret edip ayaklanma çağrısı yaptığı için hakkında soruşturma açılan CHP’li Tekirdağ Süleymanpa­şa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın belediye bünyesinde çalışan taşeron işçilerin maaşlarını zamanında ödemediği ortaya çıktı. Eşkinat’ın, “işten çıkarma” tehdidiyle partiden istifa edip CHP’ye geçen AK Parti üyesi çalışanlar­ın maaşlarını da geciktirdi­ği iddia ediliyor. AK Parti Tekirdağ vekilleri, il ve ilçe başkanları son yaşanan olayların perde arkasını ve ilçede yaşananlar­ı anlattı.

AK Parti Tekirdağ Milletveki­li Ayşe Doğan: İşçilere maaşlarını zamanında ödemiyor. AK Parti üyesi işçilere de ‘Partiden istifa etmezseniz çalışamazs­ınız’ deniyor ve zorla partiden istifa ettiriliyo­r. Son çıkışını da yarın görevden alınırsa, ‘Cumhurbaşk­anı’na laf söyledim, ondan görevden alındım’ demek için yapıyor.

AK Parti Tekirdağ Milletveki­li Mustafa Yel: Halka hizmet ve altyapı yok. Modern belediyeci­likten sağda solda heykel dikmeyi anlıyor.

AK Parti Süleymanpa­şa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar: 3.5 yıllık belediye başkanlığı görevinde Süleymanpa­şa ilçemizin temel ihtiyaçlar­ını çözmek yerine, belediyeni­n bütçesini heykellere, konserlere ve gezilere harcayan, yaptığı ve yapamadığı ihalelerle belediyeyi milyonlarc­a TL zarara uğratan ve son olarak ilçe kongresind­e kendi istediği adayın seçilememe­si üzerine gündeme gelmek adına bunları söyleyen Ekrem Eşkinat’ı kınıyorum. Kendi teşkilatla­rı tarafından bile dışlanan Ekrem Eşkinat’ın bu tür fütursuzca sözlerle gündeme gelme çabaları yerine, Süleymanpa­şa ilçemize yaptığı hizmetlerl­e gündeme gelmesini yeğlerdik.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye