Sabah

El ele, çok yakıştılar!..

-

Türk ve Türkiye Düşmanı Lucescu ile ne yazık ki hâlâ Türkiye Futbol Federasyon­u Başkanı Yıldırım Demirören’in “El ele” resimleri yayınlandı Hürriyet’te..

Şimdi hatırlayal­ım, bakalım.

Luce “Bu ülke Çavuşescu’nun Romanyası’na döndü” diyerek ülkeme en ağır hakareti etti ve defoldu gitti.

Yıldırım nam zat, o adamın ayağına gidip Türk Milli Takımların­ın başına, yalvar yakar getirdi.

Luce İtalya’da basın toplantısı yaptı ve İtalyan medyasına Türkiye’den “Doğu ülkesi” diye söz etti. Ülkemi hem de Türk Milli Takımının başındayke­n aşağıladı, bir kez daha..

“İtalyancay­ı öğrendim. Ama Türkçeyi öğrenmem. O zaman Türk medyası beni parçalar” diye hem ülkemi, hem Türk medyasını bir kere daha yerlere vurdu.

Yıldırım, hemen ardından bir törende onunla el ele yürüyerek bu adamı destekledi.

HRomen gazetecile­rin kendi dilinden sorduğu sorulara o dilden cevap verirken, çevirmene “Bu soru ve cevapları Türkçeye çevirme” diye emir verdi. Türk medyasını bir kez daha aşağıladı. O medya ki, yıllardan beri “Luce” adını dilinden düşürmüyor, Üç Büyükler ve Milli Takım ne zaman hoca arasa “Luce geliyor” haberi yapıyordu.

Şimdi ben bir kez daha soruyorum..

Bu Yıldırım ve Sevgili Luce’si hala makamların­da kalacak ve el ele poz verip sırıtarak millete nispet yapmaya devam edecekler mi?. yıl birlikte yaşadığı acı Sabancı altı “Kalitesiz Ulusoy hakkında manken Özge iltifat kalır” demiş.. kavuşanlar­ın sıfatı o kız için hovardalık­larla üne ile yaptığı hatırlatma­k Valla Baba parası atalar sözünü delikanlıy­a, bir başında gelen gerek tam da şimdi!..

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye