Sabah

0552 766 00 00 6 cinnet 9ÖLÜ

Antalya’da 3 ve 5 yaşındaki 2 çocuğunu öldüren şizofren baba intihar etti. Anamur’da bir genç sevgilisin­i öldürüp canına kıydı. Sakarya’da ise kardeş ağabeyini öldürdü

-

Antalya’nın Aksu ilçesinde oturan Göksel Akşeker (40), kızlarında­n Elasu’yu (3) göğsünden, Hira’yı da (5) başından vurarak öldürdükte­n sonra aynı tabancayla intihar etti. Olay, ailenin geçen perşembe gününden bu yana evden çıkmaması üzerine ev sahibinin polise başvurması­yla ortaya çıktı. Evde baba ve iki kızının cansız bedenleri bulundu. 40 gün önce kiraladığı evin sahibine kendisini Hakan olarak tanıttığı belirlenen Göksel Akşeker’in şizofreni tedavisi gördüğü belirlendi. Çocukların Suriyeli annesinin ise 2 yıl önce 10 bin TL ile ortadan kaybolduğu iddia edildi. 3’üncü evliliğini yapan Akşeker’in 30 Ağustos’ta eşi Şura Akkök Akşeker’i tabancayla yaralayıp, öldü sandığını düşünerek o günden beri firari olduğu ortaya çıktı. 2 yıl önce de intihar girişimind­e bulunan Akşeker’in evinde 20 sahte kimlik bulundu.

Mersin Anamur’da, bir süre önce eşinden boşanan, bir çocuk annesi sevgilisi Rahime Ok (25) ile sokak ortasında tartışan 27 yaşındaki Muhammet Çakar kıskançlık yüzünden genç kadını pompalı tüfekle öldürü. Çakar, aynı silahla intihar etti.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde de Sedat Kol (44), cinnet getirerek ağabeyi Murat Kol’u (49) pompalı tüfekle 8 el ateş ederek öldürdü.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde engelli baba Hasan E. (43) zihinsel özürlü 12 yaşındaki oğlu Haydar E.’yi iple boğarak öldürdü. Bileklerin­i keserek intihara kalkışan baba tedavisini­n ardından gözaltına alındı. Hasan E.’nin diğer 3 çocuğunun da zihinsel engelli olduğu öğrenildi.

Kocaeli Karamürsel’de Doğan Ç. evli ve 1 çocuk babası olan arkadaşı Serhat Yılmaz’ı bıçaklayar­ak öldürdü.

Bolu’da da Celal Özer (62) mal paylaşımı nedeniyle kardeşi İsmail Özer’i (55) silahla öldürdü.

g=7h5. .aPLO &g0E57/E5 +VH\Ln &80$/, $EEaV d$.$5

 ??  ?? İki kızını öldürüp intihar eden Göksel Akşeker’in 2 yıl önce 11. kattan atlamak istediği, polisin 6 saat süren çabasıyla ikna edildiği ortaya çıktı.
İki kızını öldürüp intihar eden Göksel Akşeker’in 2 yıl önce 11. kattan atlamak istediği, polisin 6 saat süren çabasıyla ikna edildiği ortaya çıktı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye