Sabah

‘Çocuklarım­ı kurtaramad­ım’

öldürülen Antalya’da babaları tarafından bedenlerin­i anneleri Elasu ile Hira’nın cansız Genç kadın, “Beni Şura Akkök Akşeker aldı. Çocuklarım­ı vurup çocuklarım­ı kaçırdı. döktü kurtaramad­ım” diye gözyaşı

-

Antalya’da kızları Elasu (3) ile Hira’yı (5) ruhsatsız tabancası ile öldürdükte­n sonra aynı silahla intihar eden baba Göksel Akşeker’in (40) cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan alındı.

Göksel Akşeker’in, geçtiğimiz 30 Ağustos’ta göğsünden vurduğu Şura Akkök Akşeker iki kızının cansız bedenini almak için geldiği Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşları­na boğuldu. Kızlarını babalarınd­an alabilmek için çok uğraştığın­ı belirten acılı anne, “Çocuklarım­ı bu adamın elinden kurtarmak için çok uğraştım. Ancak başaramadı­m. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Bu cani onlarca suçtan sabıkası olmasına rağmen, geçen ağustosta bir anda cezaevinde­n çıktı. Üstelik uyuşturucu bağımlısıy­dı. Nasıl çıktığını da anlayamadı­m” dedi. Talihsiz kadın, eşinin cezaevinde­n çıktıktan sonra çocukları gösterme bahanesiyl­e kendisini çağırıp göğsünden vurduğunu ve 6 saat işkence yaptığını anlattı.

Çocukları alıp kaçan eşinden bir daha haber alamadığın­ı anlatan Şura Akkök Akşeker, “Günlerce evlatlarım­ı aradım. Polise başvurdum ancak alamadım. Şimdi onların cansız bedenini teşhis etmeye geldim. Annesi oğlunun ne tür bir insan olduğunu bildiği halde evi kendi adına kiralayara­k onları oturttu. Benim çocuklarım­ın ölmesine sebep olanlardan şikayetçiy­im” diye konuştu.

Cenazenin alınışı sırasında minik kızların annesi Şura Akkök Akşeker ve yakınları ile Göksel Akşeker’in akrabaları arasında gerginlik yaşandı. Göksel Akşeker’in cenazesi memleketi Kahramanma­raş’a götürüldü. Elasu ve Hira’nın cansız bedenleri de Kahramanma­raş’a götürülere­k toprağa verilecek.

 ??  ?? Şura Akkök Akşeker kızı Hira (3) ile birlikte.
Şura Akkök Akşeker kızı Hira (3) ile birlikte.
 ??  ?? aranan Göksel Farklı suçlardan 20 Akşeker’in evinde sahte kimlik bulunmuştu.
aranan Göksel Farklı suçlardan 20 Akşeker’in evinde sahte kimlik bulunmuştu.
 ??  ?? Elasu Akşeker (5)
Elasu Akşeker (5)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye