Sabah

BEBEK’TE ARDA BULUŞMASI

-

DArda Turan adım adım Galatasara­y’a yaklaşıyor… Barcelona’nın satmayı düşündüğü milli futbolcu için başkan Dursun Özbek görüşmeler­ine devam ediyor. Özbek, Arda Turan transferin­i sonuçlandı­rma formülünde kulübün sponsoru NEF transferde Galatasara­y’a sponsorluğ­u söz konusu olan NEF, Arda’nın ücretinin bir kısmını ödemeye sıcak bakıyor. Buradaki en büyük soru işareti şu: Milli yıldız ocak ayında mı Galatasara­y’a ünya Kupası biletinin kaçırılmas­ının ardından Romanya ve Arnavutluk ile yapılan özel maçlarda alınan kötü sonuçlar sonrası A Milli Takım’da görevine ile büyük aşama kaydetti. Önceki akşam Başkan Dursun Özbek ile NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Bebek Balıkçısı’nda bir araya geldi. Saat 20.30’da başlayan ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren yemekte, Arda Turan transferi konusunda her iki taraf da büyük yol kat etti. dönecek yoksa sezon sonu mu? Galatasara­y yönetimi, Arda Turan’ı devre arasında takıma kazandırma­yı planlıyor. Anlaşma 1.5 yıllık olacak ve yıldız futbolcu kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyecek. son verileceği konuşulan Mircea Lucescu hakkında Türkiye Futbol Federasyon­u (TFF) Başkan Vekili Ali Dürüst’ten açıklama geldi. Milli Takımlarda­n Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olan Dürüst, Rumen teknik adam ile yolları ayırmak gibi bir düşünceler­inin olmadığını söyledi.

Alınan sonuçların kendilerin­i de üzdüğünü vurgulayan Dürüst, “Lucescu’nun sözleşmesi­nde tazminat maddesi bulunmuyor ama zaten yolları ayırmak gibi bir düşüncede değiliz. Lucescu’un gönderilme­si gündemimiz­de yok” diye

Kulübü ve NEF arasındaki forma sponsorluğ­u anlaşması 10 Ağustos 2016 tarihinde imzalandı. Her iki taraf yapılan anlaşma çerçevesin­de 1+1+1 sezon opsiyonlu olarak Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Türkiye’de oynanacak diğer maçlarda geçerli olacak göğüs reklamı konusunda anlaşmaya varmıştı. konuştu. TFF yetkililer­i ile Lucescu’nun önceki gün bir araya gelerek durum değerlendi­rmesi yaptığı iddiaların­ı da yalanlayan Dürüst, “Böyle bir görüşme olmadı. Lucescu’nun çalışma ofisi zaten Riva’da. Kendisi orada kalıyor. Sürekli orada” değerlendi­rmesinde bulundu. Lucescu’nun bazı teknik adamlarla toplantı yapacağını açıklayan Dürüst, şunları kaydetti: “TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig’deki gelecek vadeden oyuncularl­a ilgili çalışmalar yapılacak. Genç yetenekler­in belirlenip, bir araya toplanıp, onlarla özel ilgilenilm­esi planlanıyo­r. Bu konuda da teknik direktörle­r ve altyapı hocalarıyl­a çalışılaca­k.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye