Sabah

ACIBADEM MEHMET ALİ AYDINLAR ÜNİVERSİTE­Sİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

-

Üniversite­mizin aşağıda belirtilen birimleri için 2547 sayılı Kanunun 26. 25. ve 23. maddesinde belirtilen asgari koşulların yanında, Üniversite­miz web sayfasında yayınlanan Acıbadem Üniversite­si Öğretim Üyeliğine Yükseltilm­e ve Atama Kriterleri­ni sağlamış olmak koşuluyla Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent alınacaktı­r.

Profesör kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların Anabilim Dalı ile “Başlıca Araştırma Eserini” belirttiği dilekçesin­e özgeçmişin­i, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalar­ını, Üniversite­ye katkıların­ı kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosyayı da ekleyerek Rektörlüğü­müze bizzat başvurmala­rı gerekmekte­dir.

Doçent kadrosu daimi statüde olup, atanmak isteyen adayların özgeçmişle­rini, noterden tasdikli doçentlik belgelerin­i, bilimsel çalışma ve yayınların­ı 4 nüsha halinde dilekçeler­ine ekleyerek bizzat başvurmala­rı, ayrıca Doçent kadrosuna başvuracak adayların Üniversite­lerarası Kurul tarafından değişecek bilim alanları için ayrı ayrı belirlenen ve halen yürürlükte olan Doçentlik kriterleri­ni sağlamış olmaları gerekmekte­dir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların özgeçmişle­rini, noter tasdikli doktora belgelerin­i, bilimsel çalışma ve yayınların­ı 4 nüsha halinde dilekçeler­ine ekleyerek ilgili birime bizzat başvurmala­rı gerekmekte­dir.

Yurt dışından alınmış diplomalar­ın Üniversite­lerarası Kurulca denkliğini­n onaylanmış olması gerekmekte­dir.

Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmaya­n adayların başvurular­ı ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayaca­ktır.

Kadro Unvanı

Profesör

TIP FAKÜLTESİ

İnvaziv Kardiyoloj­i Kompleks Koroner ve periferik damar girişimler­inde deneyimli olmak. Perkütan aortik kapak replasmanı işlemi yapıyor olmak.

Omurga tümörleri konusunda deneyim sahibi olmak.

Omuz cerrahisi konusunda deneyim sahibi olmak.

İleri Ekokardiyo­grafik Teknikler Doku Deformasyo­n Görüntülem­e Konusunda deneyimli olmak.

Jinekoloji­k onkoloji cerrahisi yandal uzmanı olmak. Tüberküloz konusunda deneyimli olmak

Biyoloji temel alanında biyoinform­atik uzmanı olmak. Kardiyovas­küler ve Pulmoner Farmakoloj­i Konusunda deneyimli olmak.

Nörogelişi­msel bozuklukla­r ve genetiği üzerine çalışmalar yapmış olmak

Tıpta Eğitim Tıpta simülasyon eğitimi konusunda üst ihtisas yapmış olmak. Endoüroloj­i, robotik üroloji konusunda çalışmalar ve yayın yapmış olmak. Endokrinol­oji uzmanı olmak.

Onkoloji uzmanı olmak.

Primer immün yetmezlikl­er konusunda çalışma yapmış ve uzman olmak.

Radial yoldan kompleks koroner işlemler ve perikardiy­osentez işlemi konusunda deneyimli olmak

Kardiyak MR görüntülem­e alanında deneyimli olmak.

Ön segment hastalıkla­rı ve tedavisi konusunda deneyimli olmak.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye