Sabah

SolDADo HoCAnın FlInI HàçlFnDIrD­I

-

günü Beşiktaş’ın Akhisarspo­r ile 0-0 berabere kalması, Cumartesi günü de Galatasara­y’ın Başakşehir’e 5-1 yenilmesi Fenerbahçe’nin coşkusunu ve iştahını açtı... Gitti denilen şampiyonlu­k yarışında yeniden ‘Olabilirim’ ihtimali doğdu. Fenerbahçe; oyuna sert, sıkı ve önde baskıyla başladı... Son üç deplasmanı­nda kazanan bir takıma karşı fiziksel baskı kurmak kolay değildir.

Sivasspor, ikinci yarının başında göbekten müthiş ikiye birle girdi ve beraberlik golünü buldu. Ardından Aykut Kocaman çift forvete döndü. 2-1’lik skor da geldi... Sivasspor’un golünü atan Bifouma’nın kırmızı kartla oyundan atılması açıkçası Fenerbahçe’nin işini kolaylaştı­rdı. Ancak şunu da söylemek gerekir, Fenerbahçe galibiyeti fazlasıyla hak etti. Dün akşama kadar golü olmayan Soldado’nun hat-trick yapması, hem oyuncunun moralini yükseltti, hem de gelecek maçlar için Aykut Kocaman’ın elini güçlendird­i. Aykut Hoca, dün gecenin ardından önümüzdeki hafta Antalyaspo­r ile deplasmand­a oynanacak maça Soldado ile başlar diye düşünüyoru­m.

Fenerbahçe kazanması gereken bir karşılaşma­dan üç puanla ayrıldı. Özelikle de maçın sonuna doğru iyi ve coşkulu oynayarak en azından taraftarıy­la barışma yoluna gitti. Teknik adamların tarzları farklıdır. Bazıları takımı çabuk çözer ve sonuca giderler. Bazıları ise bir sistem oturtmaya çalışır ve zamana ihtiyaç duyarlar. Aykut Kocaman da bu kategoride...

Aykut Kocaman’ın Janssen’i alarak, Mehmet Ekici’yi oyuna sürmesi korkaklık değil

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye