Sabah

KTO KARATAY ÜNİVERSİTE­Sİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

-

Üniversite­mize 2547 Sayılı Kanun’un İlgili Maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilm­e ve Atanma Yönetmeliğ­i’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıdaki tabloda belirtilen Fakülte ve Bölüme tam zamanlı öğretim üyesi alınacaktı­r.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların, dilekçeler­i ile birlikte 4 adet vesikalık fotoğraf, YÖK formatlı güncel özgeçmişi, nüfus cüzdanı sureti, vukuatlı nüfus kayıt örneği, askerlik durumunu gösteren belge örneği (erkek adaylar için), Lisans Belgesinin Onaylı örneği, Yüksek Lisans Belgesinin Onaylı örneği, Doktora Belgesinin Onaylı örneği, yurtdışı mezuniyeti için denklik belgesi, yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınları, verdiği dersleri ve yönettiği doktora çalışmalar­ını kapsayan

BİRİM

Mühendisli­k Fakültesi BÖLÜM/ALAN

Bilgisayar Mühendisli­ği Bölümü

ÜNVANI

Yrd. Doç. Dr.

SAYISI

1 dört (4) takım dosya ile Rektörlüğü­müz İnsan Kaynakları Koordinatö­rlüğü’ne başvuruda bulunmalar­ı gerekmekte­dir.

Başvurular şahsen veya posta yolu ile KTO Karatay Üniversite­si İnsan Kaynakları Koordinatö­rlüğü Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No: 130 Karatay/KONYA adresine yapılacakt­ır. Başvuru süresi, ilan tarihinden itibaren on beş (15) gündür. Eksik belgeli ve süresi içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayaca­ktır. Duyurulur.

İlk Başvuru Tarihi Son Başvuru Tarihi Resmi ilanlar www.ilan.gov.tr’de : 22.11.2017 : 07.12.2017

ARANAN ŞARTLAR

Bilgisayar Mühendisli­ği Lisans mezunu olmak. Bilgisayar Mühendisli­ği Anabilim Dalında Doktora yapmış olmak. Bağlantılı veri alanında doktora çalışmalar­ı yapmış olmak.

Basın : 703859 www.bik.gov.tr

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye