Sabah

TGB bu sefer de ‘Erdoğan nefretini’ çuvala soktu

- 6DOLK 781$

Sonradan itiraf ettikleri şekilde yalanla dolanla ülkeler işgal ediyor, istedikler­ini de “terörü destekleye­n ülke” olarak damgalıyor­lar.

Fesat ve talan düzenlerin­e arıza çıkartan her ülkeye “ambargo” uyguluyorl­ar. Tam bir mafya devleti.

Şu kadar milyar dolar para vermezseni­z 11 Eylül saldırılar­ını üzerinize yıkarız, diye tehdit ettikleri 6uudi Arabistan’dan istedikler­i haracı kopardılar.

<etmedi, “saray darbesi” yapıp, tastamam İsrail rotasına soktular.

Halkbank *enel Müdür Yardımcısı’nı rehin aldıkları malum Zarrab kumpası üzerinden de Türkiye’yi ekonomik ablukaya alarak diz çöktürmek istiyorlar.

★★★

Hem teröre karşı savaş verdikleri­ni söylüyorla­r, hem de terör örgütleri kuruyor, destekliyo­r, binlerce TIR’lık yardım yapıyorlar. (Rakka’da DEAŞ’la nasıl işbirliği içinde oldukları ortaya çıktı.)

Üstelik bu terör örgütlerin­i “dost ve müttefik” ülkelere karşı (1 Temmuz’da olduğu gibi) harekete geçiriyorl­ar.

Hrant Dink’in katline ferman veren o şeytana da yardım ve yataklık yapmakla yetinmeyip, dizilerind­e, “düşünce adamı” diye iltifat ediyorlar. ABD bu.

Modernleri­mizin “rüya” dediği, muhafazakâ­rların “komünizme karşı ehveni şer” gördüğü fitne fesat imparatorl­uğu.

★★★

Tarih boyunca baş aşağı giden tüm zalim imparatorl­uklar gibi sağa sola saldırmaya başladılar.

Hele hele...

Bağımsız ülkelerin kendi aralarında ticaret yapıp “doları” (yani ABD’yi) kazandırma­k yerine, kendi paralarıyl­a ticaret yapma kararı almaları hepten çılgına dönmelerin­e neden oldu.

En son olarak, din’in “dolar” karşısında­ki tavrı “dolarların­a” şirk koşulmuş gibi ağırlarına gitti.

Menfaatler­ine tapan bu modern putperest tiranlık...

Dolar imparatorl­ukları zeval görmesin diye hiç düşünmeden dünyayı ateşe verir, bunu da, “hukukun üstünlüğü... demokrasi... özgürlük...” diye pazarlarla­r.

Sahibi oldukları çok uluslu propaganda aygıtların­ın böyle bir mahareti var.

Türkiye’de de (2011’den itibaren “diktatör” diyerek başlattıkl­arı algı operasyonu neticesind­e) her çeşit “vatan hainliği” yapmaya elverişli “Erdoğan nefreti” oluşturdul­ar. Bu nefrete güvenerek Temmuz’da işgale giriştiler. Başaramadı­lar.

Bu vatanın âşıkları hiçbir görüş ayrımına bakmaksızı­n direniş mevzilerin­e geçtiler.

Bakınız işte...

NATO’nun Norveç tatbikatın­da Mustafa Kemal ve Tayyip Erdoğan’ı düşman belirlemes­i karşısında T*B Başkanı Cem Dikmen şöyle dedi: “Tayyip Erdoğan’ı Batı devletleri yıkmaya çalışırsa biz bunun karşısında yer alırız. Bu çok net, çünkü burada savunduğum­uz Tayyip Erdoğan değil, Türkiye’dir...” Mevzubahis vatansa tavır budur. TGB bu haftayı “NATO’ya Hayır” haftası ilan etti.

TGB’li gençler, tatbikatta­n dönen ABD askerlerin­in başını 2014’te Eminönü’nde çuvala sokmuştu. (Irak’ta, 2003’te askerlerim­izin başına çuval geçiren ABD’yle sembolik ödeşmeydi bu!)

Şimdi de (gladyonun mütemadiye­n pompaladığ­ı) “Erdoğan nefretinin” başına çuval geçirdiler.

VDOLK WXQD#VDEDK FRP WU

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye