Sabah

ZENGİN KOCALARIND­AN ŞİDDET GÖRDÜLER

-

■ SUNUCU ECE ERKEN, dayak yüzünden yuvası dağılan ünlülerden. Yedi yıl birlikte olduğu Vepa’nın veliahttı Tuncer Öztarhan ile 2007 yılında nikâh masasına oturan Ece Erken, eşinin kendisine sürekli şiddet uygulaması­ndan dolayı boşandı.

■ Kıbrıs’ın en zengin işadamları­ndan gösterilen Erhan Kanioğulla­rı ile şarkıcı eşi Tuğba Özerk 2008 yılında Beykoz Adliyesi’nde karşı karşıya gelmişti. Özerk, dava dilekçesin­de eşinin boyun ve göğsüne sıcak çay fırlattığı­nı anlatmıştı.

■ DENİZ AKKAYA, işletmeci Murat Aslan’dan ve daha sonra kızının babası Efe Önbilgin’den dayak yediğini açıklamışt­ı. Son olarak da şarkıcı Gülşen ve manken Aysu Baceoğlu’na şiddet uygulayan Murat Varol’dan şiddet görmüştü. Çift, darp olayı nedeniyle mahkemelik olmuştu.

■ MANKEN ZEYNEP TOKUŞ, 2005’te eşi jinekolog Alp Nuhoğlu’ndan dayak yediği için ayrılma noktasına gelmişti. Bu olayın üzerine barışan çift, daha sonra boşanmıştı.

■ TARDU FLORDUN da sevgililer­ine şiddet uygulayan ünlülerden. Flordun, 2003’te sevgilisi Arzu Yanardağ’ın burnunu ısırarak mankeni hastanelik etmişti. Flordun’un vukuatı da bununla sınırlı kalmadı. Üç yıl önce oyuncu sevgilisi Canan Ergüder’i darp ettiği için ayrılmışla­rdı.

■ PINAR DİLŞEKER de eşinden şiddet gören ünlülerden. Ünlü şarkıcı, oğlunun babası işadamı Çetin Yılmaz’dan dayak yediği gerekçesiy­le boşanmıştı.

■ MERAL KAPLAN da Tuğba Özerk’in eski eşi Erhan Kanioğlu’ndan dayak yediği iddiasıyla boşanma davası açtı. Kanioğlu’ndan bir kızı olan Kaplan, “Bakıcım tarafından darp edildim. Eşim de ona yardım etti. Boşanmak istiyorum” dedi. Eda IŞIK / ANKARA

 ??  ?? Ece Erken Meral Kaplan Deniz Akkaya Yeşim Salkım Arzu Yanardağ
Ece Erken Meral Kaplan Deniz Akkaya Yeşim Salkım Arzu Yanardağ
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye