Sabah

SA%AH Ya]arlar Kulb Hamburg’da

-

DÜNYANIN büyük kentlerind­e 15 Temmuz’u ve FETÖ’yü anlatan SABAH Yazarlar Kulübü ve Daily Sabah Center’ın bugünkü durağı Hamburg olacak.

Dünyanın farklı merkezleri­nde 15 Temmuz’u ve FETÖ’yü anlatan SABAH Yazarlar Kulübü ve Daily Sabah Center’ın bugünkü durağı ise Almanya’nın Hamburg kenti

SABAH Yazarlar Kulübü ve Daily Sabah Center, pek çok başkentin ardından bugün de Almanya’nın Hamburg şehrinde düzenlenec­ek panelde “Gülen’in 15 Temmuz Darbe Girişimind­eki Rolünün Kanıtları” başlığını ele alacak.

Hamburg Fairmont Hotel’de Türkiye saatiyle 11.00-15.00 arasında gerçekleşe­cek panelin açılış konuşmasın­ı Başbakanlı­k Basın Yayın ve Enformasyo­n Genel Müdürlüğü (BYEGM) Genel Müdürü Mehmet Akarca yapacak. Daily Sabah Center Direktörü Şeyma Eraz tarafından, 15 Temmuz’un birinci yılında Daily Sabah ile birlikte yayımlanan “Kanıt” kitapçığın­ın sunumu yapılacak.

SIRADA TOKYO, VİYANA VE NEW YORK VAR Ardından SABAH Okur Temsilcisi İbrahim Altay’ın moderatörl­üğünde bir panel düzenlenec­ek. Panelde; Daily Sabah Yayın Yönetmeni Serdar Karagöz “Türkiye’de OHAL”, SABAH-Daily Sabah yazarları Prof. Fahrettin Altun “Karanlık Bir Örgüt Olarak Gülen Yapılanmas­ı”, Prof. Kerem Alkin “Ekonomik Güç ve Kumpas”, Avrupalı Türk Demokratla­r Birliği (UETD) Siyasi İlişkiler Direktörü Fatih Zingal ise “Gülen Yapılanmas­ının Almanya’daki Algısı” konulu konuşmalar yapacak. SABAH-Daily Sabah yazarları, 2017-2018 döneminde de panellerin­e Tokyo, Johannesbu­rg, Saraybosna, Viyana, New York’ta devam edecek.

 ??  ?? Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye