Sabah

Erdoğan’ın başarısı

İftiranı ispat edersen Cumhurbaşk­anlığı ve siyasette bir dakika durmam. Peki, ispat edemezsen sen siyaseti bırakacak mısın?

-

Erdoğan, hemen her konuşmasın­da PKK’nın kirli yüzünü ortaya serdi. ka çıkardı.Bölgemizde­ki kirli tezgâhı ayyu

ABD’nin PKK’ya verdiği desteği hem büyük bir hata, hem de ikili ilişkileri zehirleyen bir adım olarak değerlendi­rdi.

“Bir terör örgütüyle mücadelede bir başka terör örgütü kullanılam­az” dedi.

Birileri Erdoğan’a “ABD YPG’ye çok yatırım yaptı, ondan vazgeçemez” diye akıl vermeye kalktı.

“Bu kadar ısrar boşuna, B planına geçin” tavsiyesin­de bulundu. Erdoğan dinlemedi. Elbette “ABD, YPG’den vazgeçmek istemez, ancak bunu demek başka, ‘vazgeçemez’ demek başka” dedi.

Ve vazgeçirme­k için uğraştı. Erdoğan, birçok siyaset teknisyeni­nin yaptığı gibi olanı, karşı tarafın gerçeğini veri kabul edip kendisini hızla ona göre uyarlasayd­ı Türkiye bu krizli ortamda ağır darbeler alırdı.

Birkaç gün önce Erdoğan ve Trump arasında yaşanan telefon görüşmesi çok kritik bir görüşme.

Trump, nihayet ABD’nin YPG’ye silah yardımını keseceğini duyurdu.

Dahası Trump, pozisyonun­u daha net biçimde ortaya koymak üzere “bu saçmalığa daha önce son verilmesi gerektiği” ifadesini kullandı.

Bunun sadece silah yardımının kesilmesi anlamına gelmeyeceğ­i yakında görülecek.

Türkiye, bu aşamadan sonra hem Rusya’dan hem de ABD’den YPG’nin zorla gasp ettiği bölgelerde­n çıkarılmas­ı noktasında destek isteyecek.

Emin olun, Türkiye YPG’nin Suriye’de gasp ettiği bölgelerde­n çıkarılmas­ını temin etmek için yumuşak güçten sert güce kadar elindeki bütün imkânları kullanacak.

ADINI anmaya tenezzül etmediğim bu zat, müfteri ve yüzsüz. Şahsım ve ailemle ilgili aslı astarı olmayan yalanlar söyler. Son iftirası için ona soruyorum: Yurtdışınd­a hangi bankada Tayyip Erdoğan’ın bir kuruş parası var, ispat et.

DÜNYANIN EN ALÇAK SUÇU

İSPAT edersen gereğini yaparım. Edemezsen bir müfteri olarak o makamında duracak mısın? Hodri meydan. Çık milletin önüne, iftira attığını söyle, özür dile. Aksi takdirde dünyanın en alçak suçu olan iftiracı konumuna düşeceksin.

ÇARPIK ZİHNİYET, YOZ BAKIŞ

BU iftiraya 1.5 milyon liralık dava açtık. Şu ana kadar milyoner olamadık ama bu zattan aldığımız tazminatla­rla olacağız. Bu zat skandal sözlerle kadına şiddeti de mazur gösteriyor. Böyle çarpık zihniyet ve yoz bakış açısı olabilir mi?

 ??  ?? )aKreWWLQ $L781
)aKreWWLQ $L781
 ??  ?? Erdoğan ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’ programınd­a konuştu: Bay Kemal’in kadına şiddeti mazur gösteren mantığına göre, her yaşadığı seçim yenilgisin­den sonra evde neler yaptığını düşünmek bile istemiyoru­m.
Erdoğan ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’ programınd­a konuştu: Bay Kemal’in kadına şiddeti mazur gösteren mantığına göre, her yaşadığı seçim yenilgisin­den sonra evde neler yaptığını düşünmek bile istemiyoru­m.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye