Sabah

2-1 ÃØŒYokuş (ğPØ YUKARI

Yılmaz ile dakikada Burak perdesini 12. Muhammed Demir skorda Fırtına, gol oyuncusu taşıdı Maça hızlı başlayan takımını ekibin eski galibiyete bordo-mavili Okay Yokuşlu açtı. 32’de alan 83’te sahne sağlarken, eşitliği

-

oyuncular takımı adına kısa süreler için bile oyunda olsa farkı yaratır. Aynen dün 75. dakikada oyuna giren Abdülkadir gibi. Oyuna girdikten sonra ilk topla buluştuğun­da o zamana kadar önde hiçbir üretkenliğ­i olmayan ve de top kayıpları fazla olan Trabzonspo­r’un ilk ‘yarım atağı’ gerçekleşt­i. İkincisind­e ise ilk kez Trabzonspo­r’un organize atağı ve sonrasında Okay ile gelen galibiyet golü. Maçın genelini göz önüne getirdiğim­izde Sivasspor’un Trabzonspo­r’dan daha üstün olduğu gerçeği var. Burak’ın ofsayttan kurtulması, Sivasspor savunmasın­ın çizgi halinde yakalanmas­ının ardından Castillo’nun mükemmel pası ve Burak’ın golcü vuruşu ile öne geçmesine rağmen Trabzonspo­r’da panik ve telaş başladı. Özellikle orta alanda Okay, Onazi ve Yusuf bir türlü organize olamadılar. Birbirleri­nden uzak bir görüntü içerisinde oldukları için Sivasspor orta alanda üstünlüğü yakaladı. Özellikle kendilerin­in sol kenarından Ziya ve Emre ile önemli atak girişimler­inde bulundular.

En büyük sorun ise Trabzonspo­r’un geriden oyuna çıkarken kaptırdığı toplar oldu. Durica ve Uğur’un bireysel hataları öne çıktı.

Eğer Sivasspor final paslarını daha doğru yapsa, ilk yarı çok farklı bir skor ortaya çıkabilird­i. İkinci yarıya Onazi’nini yerine Kucka girdi.

N’Doye orta alanda Yusuf’un yerinde, Yusuf sağ önde...

Yapılan oyuncu değişiklik­leri ve mevkiler ilk yarıya göre farklı bir görüntü ne yazık ki çıkarmadı.

Öne giden her top çabucak kaybedildi­ği gibi geriden atılan uzun toplar da Sivasspor oyuncuları tarafından kolaylıkla alınıp tekrar hücum girişimi olarak geriye döndü. Alınan 3 puan, Trabzonspo­r’un deplasmanl­ardaki aldığı sonuçlar göz önünü getirildiğ­i zaman gerçekten büyük önem taşıyor.

Çünkü sezon başından beri ilk kez üst üstte oynadıklar­ı ikinci maçı da 3 puanla kapattılar.

Fakat üzerinde durulması gereken ise saha içi organizasy­onları ne yazık ki istenilen düzeyde değil. Pereira’nın ortasını Sivas defansı uzaklaştır­dı. Devamında Mas şutunu çekti. Seken topu Kucka, kale direğine nişanladı. Bu kez de sol kanada açılan topu kontrol eden N’Doye ceza alanına ortaladı. Ön direkte iyi yükselen Okay Yokuşlu kafa vuruşuyla takımını galibiyete taşımayı başardı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Castillo’nun savunmanın arkasına gönderdiği topa hareketlen­en Burak Yılmaz, ceza alanı sağ çaprazında­n Sivasspor kalecisi Rochet’yi avladı.
Castillo’nun savunmanın arkasına gönderdiği topa hareketlen­en Burak Yılmaz, ceza alanı sağ çaprazında­n Sivasspor kalecisi Rochet’yi avladı.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Trabzonspo­r’a 3 puanı kazandıran golü atan Okay Yokuşlu bu sezon ilk kez ağları havalandır­dı. Kaptan Onur Kıvrak, 23 yaşındaki oyuncuyu alnından öperek kutladı.
Trabzonspo­r’a 3 puanı kazandıran golü atan Okay Yokuşlu bu sezon ilk kez ağları havalandır­dı. Kaptan Onur Kıvrak, 23 yaşındaki oyuncuyu alnından öperek kutladı.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye