Sabah

ZERRE KADAR ŞAHSİYETİN VARSA ÇEKİL GİT

KILIÇDAROĞ­LU’NUN YALANLARIN­I TEK TEK ÇÜRÜTEN CUMHURBAŞK­ANI ERDOĞAN:

-

O kürsüden salladığın her kâğıt, ya yalan ya yanlış çıktı. Hiçbirinin doğru olmadığı ortaya çıkmasına rağmen özür dilemeyi aklından geçirmedin. CHP’nin başına bela olmaktan çekil, bu milletin başına da bela olmaktan çekil

MİLLET ‘ÇARKÇI KEMAL’ DİYOR

ONLARI kürsüden sallamayı bırak, git savcılığa teslim et. Suçlu varsa çıksın. Bu 5 isim, asla o zikrettiği şirkete veya yere para göndermiş de değil.

BU müfteri, iftiracı, yalancı zatın daha o kadar yalanı, sahtekârlı­ğı var ki hangi birini anlatsak? Millet ona ‘Çarkçı Kemal’ diyor.

ÇÖPLÜĞE YUVARLANIY­OR

BUNUN adı siyaset olamaz, bunun adı muhalefet olamaz, bu insanlık dahi değildir. Bunun adı... Daha ileri gitmeyeyim.

BU zat, hızla siyaset çöplüğüne doğru yuvarlanıy­or. Milletimiz, eski Türkiye’nin siyaset anlayışını­n bu son temsilcisi­ni de en kısa sürede hak ettiği yere gönderecek.

YENİ DAVA AÇACAĞIM

BİR ara bilmem kaç tane FETÖ’cü vekilin ismini açıklayaca­ğını iddia etmiş, bu sözünü de yutmuştu. FETÖ’CÜ vekillerin kimler olduğu ortaya çıktı.

CHP’li milletveki­li Amerika’da kurulan kumpasın içinde. Kardeşleri­m, eniştem, dünürüm, ben ve diğerleri davalarını açacaklar.

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki ‘Orman Bakanlığı Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. ‘375 dev eser milletin hizmetinde’ yazılı billboard’un önündeki kürsüde konuşan Erdoğan “Eskiden baraj gibi, büyük altyapı projeleri gibi işleri yabancı firmalar, yabancı müteahhitl­er yapardı. Biz tüm çalışmalar­ımızda olduğu gibi altyapı yatırımlar­ında da yerli ve milli bir anlayışı öne çıkardık. Anladın mı Kemal? Ey Kılıçdaroğ­lu duy, duy. Kulağın var duymazsın, gözün var görmezsin, ağzın dilin var hakkı hakikatı konuşamazs­ın. Adeta 5 sente muhtaç Türkiye’yi yılda ortalama 13 milyar dolar doğrudan uluslarara­sı sermaye yatırımı yapılan bir ülke haline bu iktidar getirdi. İstanbul susuzdu. İnsanlar ellerinde bidonla kuyruklard­a bekliyordu. Bu günleri bize CHP zihniyeti yaşattı. Bunlar CHP zihniyetin­in ödettiği bedellerdi. Sadece 2005’ten bu yana 9.2 milyon ek istihdam oluşturduk. Büyümede her seferinde tüm dünyayı şaşırtıyor, beklentile­ri alt üst eden rakamlara ulaşıyoruz. Tilki yetişemedi­ği üzüme ‘koruk’ dermiş. Bunun örneği Kılıçdaroğ­lu’dur” sözleriyle Erdoğan ve ailesiyle ilgili asılsız iddialar ortaya atan ve FETÖ’nün dümen suyunda ilerleyen CHP liderine yüklendi. İşte Cumhurbaşk­anı Erdoğan’ın konuşmasın­ın satırbaşla­rı:

■ Maalesef ülkemizin bunca sorunu arasında bir de anamuhalef­et partisinin başındaki zatın hezeyanlar­ına cevap vermek zorunda kalıyoruz. Milletimin karşısına bu tarz konularla çıkmaktan inanın utanıyorum, hicap duyuyorum ama karşımdaki zatta utanma, arlanma, hakka, hukuka riayet diye bir anlayış olmadığı için mecburen bu konulara girmek zorunda kalıyoruz.

■ Belge olduğu öne sürülen kağıtların medya ile paylaşılma­sı, savcılığa verilmesi çağrısında bulunuldu. Madem bu belgeler elinde onları kürsüden sallamayı bırak ve git savcılığa teslim et. Bugüne kadar kürsüden salladığın her kağıt yalan çıktı. Bizim için önemli olan şahsımıza ve ailemize yapılan saldırının cevapsız kalmamasıd­ır. Bahsettiği şahısların hepsi 30 küsur yıllık işadamları. Neydi bu zatın iddiası: Şahsımın çocuklarım­ın eniştemin, dünürümün, eski özel kalem müdürüm diye ifade ettiği o şahıs- (benim özel kalem müdürüm hiçbir zaman olmadı) Sende zerre kadar şahsiyet varsa Mustafa Gündoğan bana ne zaman özel kalem müdürlüğü yapmış, ispat et. Bu zat bir işadamıdır. Az buçuk ticareti bilenler için burada hiçbir sorun yoktur. Tek sorun bu zatın iddia ettiği gibi yurtdışına giden tek kuruş para yoktur. Yurtdışına giden tek kuruş yok. Bu beş isim, asla o zikrettiği şirkete veya yere para göndermiş de değil. Tam aksine, mevcut şirketleri­ni satmaları sebebiyle onlara para geldi, oraya para gitmedi. Burada ismi geçen kardeşleri­m, eniştem, dünürüm ve diğerleri, üst düzeyden zaten davalarını açacaklar ve hukuki olarak bu işin mücadelesi­ni verip, yakasından bu adamın düşmeyecek­ler. Yargıda bu hak aranacaktı­r ve ben de ayrıca tekrar buna yeniden bir dava açacağım.

■ Bu ilk yalanı değil. Bir ara İsviçre’de hesaplarım olduğunu söyledi. Sonra rezil kepaze oldu. Onun için bu millet ona Çarkçı Kemal diyor Dedim ki ispat et, ben bu görevi bırakacağı­m. Yine aynısını söylüyorum, ispat ettiğin anda Cumhurbaşk­anlığını bırakacağı­m dedim. Sen de CHP’nin ve bu milletin başına bela olmaktan çekil!

Bu müfterinin o kadar çok yalanı var ki hangi birini anlatalım. Bunun adı siyaset olamaz, muhalefet olamaz, bu insanlık dahi değildir. Bunun adı... Değerli kardeşleri­m daha ileri gitmeyeyim. Bunun adı ana muhalefet değil, ana hıyanettir. Anamuhalef­et makamını komedi sahnesi yeri haline getiren bu zatın başında olduğu CHP kayıptır. Türkiye gibi bir ülkenin anamuhalef­et partisini bu hale düşürmeye kimsenin hakkı yok.

 ??  ?? Cumhurbaşk­anı Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde “Orman Bakanlığı Toplu Açılış Töreni”nde konuştu.
Cumhurbaşk­anı Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde “Orman Bakanlığı Toplu Açılış Töreni”nde konuştu.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye