Sabah

Başbakan Binali Yıldırım, CHP liderinin yalanların­a yanıt verdi: Geçmişte Kılıçdaroğ­lu, onlarca asılsız iddiada bulunmuş, her seferinde de şapa oturmuştur. Bugün de durum farklı değildir

-

Başbakan Binali Yıldırım, Beştepe’de gerçekleşe­n 375 tesisin açılış töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ­lu’nun Cumhurbaşk­anı Erdoğan ve ailesi hakkındaki iddiaların­a tepki gösterdi.

Kılıçdaroğ­lu’nun itibar cinayeti yaptığını belirten Yıldırım, “Yalan yanlış belgelerle aklı sıra akrabalar üzerinden cumhurbaşk­anımızın itibarını zedeleyece­ğini zannediyor. Mal bulmuş mağribi gibi şiddetle celalle cumhurbaşk­anımızın şahsına hakaret etmeye devam ediyor. Geçmişte Kılıçdaroğ­lu, onlarca asısız iddiada bulunmuş, her seferinde de şapa oturmuştur. Bugünden de durum bundan farklı değildir” dedi. Başbakan Yıldırım sözlerine şöyle devam etti:

TIS ÇIKMADI

Bu açıklamala­rın arkasından suçladığı insanların avukatları kendisini bu iddiayı ispata davet etmiştir, elindeki bilgi ve belgeleri zaman geçirmeden savcılığa iletmesini aynı zamanda yazılı ve görsel medyaya vermesini istedi. Aradan 24 saat geçti, büyük büyük iddialar ortaya koyan ana muhalefet partisi genel başkanında­n ses seda yok, tıs çıkmadı.

AÇIK SEÇİK ORTADA

Senin yalanların, yanlışları­nla cumhurbaşk­anımıza olan millet sevgisi bir gram bile azalmaz. Aslında sen cumhurbaşk­anımıza yönelik yalan yanlış iddialarla yapmaya çalıştığın şey çok açıktır.

Son günlerde, ülkemiz aleyhine başlatılan küresel kara propaganda yapanların değirmenin­e su taşımaktan başka hiçbir amaca hizmet etmediğin açık ve seçik ortadadır.

MİLLETE TESLİM OL

2009’dan bu yana işbaşındas­ın 9 seçimde hangi seçimi kazandın. Bu iftiralar seçim kazanmaya yetmiyor.

Gel bu yanlış yoldan dön, millete teslim ol, millet için hayırlı şeyler söyle, belki sende bir gün iktidar olursun kim bilir. A1KARA

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye