Sabah

Eyvah Ekici SAKATLANDI

Fenerbahçe’ye gelmek için her türlü fedekarlığ­ı yapan Mehmet Ekici bu sezon 4. kez sakatlandı

-

Orta alanda topla buluşan Oğuz Kaan, Şener’in koşu yoluna pasını gönderdi. Onun yerden ortasında Alper bekletmede­n vurdu: 1-0.

İlk golün sahibi Alper’in pasıyla sağ kanatta topu kontrol eden Janssen, iki oyuncudan sıyrılıp sol ayağıyla vurdu ve kalecinin kapattığı köşeden topu ağlara gönderdi: 2-0.

Sol taç çizgisi yakınların­da Janssen’in pasıyla topla buluşan Valbuena son çizgiye kadar inip içeri çevirdi. H.Ali kafayla ağlara gönderdi: 3-0.

Valbuena’nın serbest vuruşundan gelen topa Topal kafa vurdu. Kaleciden döndü, Alper iyi takip etti: 4-0, F.BAHÇE’DE midesinden rahatsız olan Kameni kadroda yer alamadığı için kaleye Erten geçti. Genç kaleci böylece bu sezon ilk kez eldivenler­i giymiş oldu. Volkan Demirel yedek kulübesind­e oturdu. Sivas maçının son 5 dakikasınd­a forma giyen Oğuz Kağan dün 11’de forma şansı buldu. O4MANLI4PO­R ile oynanan lig maçında dizinden sakatlanan Isla 25 gün sonra kupa maçıyla sahalara döndü. Şilili sağ bek yedek kulübesind­e şans bekledi. Alanya maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen ve Kasımpaşa maçında oynayamaya­cak Janssen ise 11’de sahaya çıktı.

TValbuena son çizgiye kadar indi. Yerden pasını Alper’e çıkardı: 5-0.

Ahmethan’ı düşüren Douhadji kırmızı gördü. Janssen topu Ahmethan’a verdi. Genç oyuncu kazandığı penaltıyı gole çevirdi ve skoru ilan etti: 6-0 rabzonspor’dan Fenerbahçe’ye gelişi bir hayli olaylı olan ve 6 ay futbol oynamamayı göze alan Mehmet Ekici’nin başı sakatlıkla­rdan kurtulamad­ı. Temmuz ayından bu yana 3 kez sakatlanan ve sarı-lacivertli takıma istediği katkıyı veremeyen Mehmet dün ilk 11’de sahaya çıktı ancak oyunu tamamlayam­adı. Dakikalar 51’i gösterdiği­nde sağ üst adalesini tutarak oyundan çıkan Mehmet Ekici’nin durumu bugün çekilecek MR sonunda belli olacak. Fransa ile oynadığı milli maçta sakatlanan ve 31 Ağustos’tan bu yana F.Bahçe formasında­n uzak kalan Van Persie için FIFA’dan 1.5 milyon Euro (yaklaşık 7 milyon TL) ödeme geldi. Sakatlığın­ı atlatan ve golcü futbolcunu­n bundan sonraki süreçte ödemelerin­e sarı-lacivertli­ler devam edecek. Hollandalı takımla idmanlara başladı ancak performans­ı dün kupa maçı kadrosuna girmesi için yeterli bulunmadı.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye