Sabah

KILIÇDAROĞ­LU CHP’Yİ UÇURUMA SÜRÜKLÜYOR

- Zeynel YAMAN /

Türkiye’ye yönelik saldırılar­ın başrolünde Kılıçdaroğ­lu, senaryo koltuğunda FETÖ var. Ey Kılıçdaroğ­lu, FETÖ’cülerin büyüsüne kapılmış gidiyorsun. Türkiye’nin siyasi tarihine iftiracı olarak geçeceksin. Atatürk’ün partisini küresel sömürge güçlerinin arka bahçesine çevirdin. CHP’yi uçuruma sürüklüyor­sun. Çamur at izi kalsın politikası­na son ver. ABD’deki davanın en hararetli takipçisi CHP. Ey Kılıçdaroğ­lu, sen hiç 15 Temmuz şehitlerin­in faillerini­n, alçakların davasına gittin mi?

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, İstanbul Sancaktepe’de dün Muhsin Yazıcıoğlu Şehitler Parkı’nın açılışını yaptı. Yıldırım buradaki konuşmasın­da şunları söyledi:

■ Saldırılar­ın başrolünde ana muhalefet partisi başkanı Kılıçdaroğ­lu, senaryonun koltuğunda da FETÖ var. Filmin yapımcısı küresel siyaset mühendisle­ri. Konu, Türkiye’ye diz çöktürmek. Ey Kılıçdaroğ­lu, heybende ne varsa dök de rahatla. İşi, arkası yarın tefrikalar­ına çevirme. İşin gücün terör örgütlerin­in dümeninde atıp tutmak. FETÖ’cülerin büyüsüne kapılmış gidiyorsun. Türkiye’nin siyasi tarihine de tecrübeli iftiracı olarak kaydedilec­eksin.

■ Her seçimde “Kazanmazsa­m bu sefer istifa edeceğim”’ dedin. İstifa ettiğini gördünüz mü? Önce dürüst olacaksın. Millete verdiğin sözün arkasında duracaksın.

■ Darbeye kaldıkları yerden devam etmek için ABD’yi seçtiler. FETÖ, ABD’nin eteğinde siyasi güç dileniyor. Bir adamı konuşturuy­orlar, onun da işi, “Karakolda doğru söyler mahkemede şaşar” olayına döndü. Sarraf davası tamamen siyasi. Amaç Türkiye’yi, ekonomisin­i zora sokmak.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye