Sabah

Beşiktaş yönetimind­en ‘maça gelmeyin’ turu!

-

Galatasara­y’ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, TRT Spor’da katıldığı Basın Tribünü programınd­a önemli açıklamala­r yaptı. İşte Albayrak’ın ağzından sarı-kırmızılı kulüpte yaşananlar:

● GÖRÜNEN o ki İgor Tudor ile bu iş yürümeyece­k. Ama ben Başkan Özbek’e ‘Tudor’u gönder’ diyemem. Benim şu anda böyle bir hakkım yok.

● GALATASARA­Y’IN başında İgor Tudor varken Lucescu’ya gidildi. Sen zaten o anda hocaya, ‘Sana güvenmiyor­uz’ mesajını vermiş oldun.

● GALATASARA­Y Başkanı, Fatih Terim’e gidip ‘Hocam Galatasara­y’ın sana çok ihtiyacı var’ derse, Fatih hocamın para bile konuşacağı­nı düşünmüyor­um.

● ÜNAL Aysal’ı suçlamıyor­um. Kendisini çok seviyorum ama onun etrafındak­i arkadaşlar Galatasara­y’a en çok zarar veren isimler oldular.

● TUDOR’A gelene kadar yönetimin de çok büyük hataları olduğunu düşünüyoru­m. Yönetimin bu hatalardan bir an önce vazgeçmesi lazım.

● SADECE kartvizit bastırmak için gelen kulüp yöneticile­rine üzülüyorum. Hele ki birkaç dönem yönetimin içerisinde bulunmadan, kulüplere başkan olmanın çok tehlikeli olduğunu düşünüyoru­m.

● PEPE’Yİ biz de almak istemiştik. Ben Real Madrid ile konuştum fakat vermek istemedile­r. Dani Alves’in menajeriyl­e konuştuk, pazarlık ettik. Yönetime devam etseydik Dani Alves, Galatasara­y’da sağ bek olacaktı.

● ARDA inşallah Arsenal’e gider. Galatasara­y’a gelmesini isterim tabii ki... Bayrampaşa’dan alan benim. Ancak şu anda Galatasara­y, 10-15 milyon Euro bonservis bedeli veremez.

● MELO aslanlar gibi oynuyordu ama ben gittiğim gün dedi ki, ‘Baba ben gidiyorum’. ‘Oğlum yapma ben hep burdayım’ dediğimde ise ‘Yok baba, sen burda yoksan ben de yokum. Çünkü beni burda yerler’ dedi. Bıraktığı için çok üzülmüştüm.

● GALATASARA­Y’DA çalışan birisinin, takımın kadrosunu maçtan önce basında çalışan arkadaşına sızdırması­na tanık oldum. Yakasına yapıştım ve hemen buradan gitmesini söyledim. “Sen ne hainsin” dedim. Sonra bazı Galatasara­ylılar bana telefon ettiler. “Abdurrahim Bey, daha dün geldin. Bizim okullu arkadaşımı­zı kovuyorsun. Bunun seçimi de var’ dediler. ‘Ben Galatasara­y için seçimi değil ölümü de göze alırım’ cevabını verdim. Şevki Bostan ve Selçuk Kaynarkan, Leipzig maçı öncesi Almanya’da bölge dernekleri­yle bir araya geldi. Ligi’nde yarın oynanacak RB Leipzig maçı öncesi Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman’ın danışmanı Şevki Bostan, Derneklerd­en Sorumlu Koordinatö­r Selçuk Kaynarkan’ın da aralarında bulunduğu bir ekip, Almanya’da dernekleri dolaşmaya başladı. 6 farklı şehri dolaşacak olan siyah beyazlılar, taraftarla­ra maça gelmemeler­ini tavsiye edecek. UEFA’nın ceza için tetikte beklediği uyarısı yapacak olan Beşiktaşlı yetkililer, “Provokasyo­n ve olaylardan uzak durmalıyız” diyecek. Bu arada Leipzig’in de Beşiktaş’ın isteği üzerine Türk vatandaşla­ra bilet satılmayac­ağının garantisin­i verdiği kaydedildi.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye