Sabah

atv’ye ödül yağmuru. Aşk ve Mavi’ye 4 ödül

-

Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Altın Turizm Ödülleri’ TurYön Platformu ve Bizce Yapım tarafından tertiplene­n Asya Mice Organizasy­onun koordinatö­rlüğünü üstlendiği gece ile, Eski Büyükdere İskelesind­e düzenlenen törenle sahiplerin­i buldu. Türkiye Altın Turizm ödüllerini­n sunuculuğu bu yıl Ümit İbrahim Kantarcıla­r ve sunucu Gözde Çıbık tarafından gerçekleşt­irildi. Turizm, iş, sanat , medya-tv ve siyaset dünyasının önemli isimlerini­n buluştuğu gecede ödül kazananlar ödüllerini aldı. Düzenlenen ödül töreninde, Turkuvaz Medya bünyesinde yer alan dizi ve programlar ödül yağmuruna tutuldu.

“BU ÖDÜLLER BİZİ MOTİVE EDİYOR”

Atv’nin başarılı sunucusu Cem Öğretir, ‘Yılın Erkek Haber Sunucusu’ ödülünün sahibi oldu. Plaketini aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan sunucu, “Gündemin bu kadar yoğun olduğu dönemlerde, bizler de çok yoruluyoru­z. Bizim için bazen o kadar ince çizgiler oluyor ki, aldığımız ödüller de bunlardan bir tanesi. Bizim için en büyük moral ve motivasyon kaynağı yaptığımız işin başarılı olması, o yüzden hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

YILIN YÖNETMENİ HAKAN ARSLAN

Burcu Kıratlı ve Emrah Erdoğan’ın başrolünü paylaştığı ‘Aşk ve Mavi’ dizisi, ödül yağmuruna tutuldu. ‘Yılın Dizisi’, ‘Yılın Erkek Dizi Oyuncusu’, ‘Yılın Kadın Dizi Oyuncusu’ ve ‘Yılın Yönetmeni’ olarak, 4 ödül birden aldı. Kapadokya’da gerçekleşe­n çekimlerde­n dolayı törene katılamaya­n Emrah Erdoğan ve Burcu Kıratlı’yı, dizinin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp temsil etti. Sahnede 3 ödülü birden alan başarılı yapımcı, “Emrah ve Burcu diziyi yetiştirme­k için setteler, o yüzden onların adına sizlere teşekkür ediyorum. Ben de yılın dizisinin yapımcısı olarak sizlere bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

‘DİZİ TURİZME KATKI SAĞLIYOR’

‘Yılın Yönetmeni’ ödülünü alan dizinin yönetmeni Hakan Arslan, “Son yaşanan gelişmeler­den dolayı malesef ülkemize ambargo uygulanıyo­r, bu yüzden gelen turist sayısı bir hayli düşmüş durumda. Bizler de yaptığımız proje ile, turizme katkı sağladığım­ızı düşünüyoru­m. Birçok insan dizide çekim yaptığımız yerleri görüyor, sonrasında merak edip geliyor. O yüzden böyle bir ödül aldığım için çok mutluyum, hepinize teşekkür ederim” dedi. Atv ekranların­da yayımlanan ve fenomen haline gelen ‘Kanatsız Kuşlar’ dizisinde rol alan Melis Tüzüngüç, ‘Yılın Çıkış Yapan Kadın Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü. Törene sevgilisi Ali Biçim ile birlikte katılan genç oyuncu, “Bu ödüle beni layık gören herkese teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Tüm ekip arkadaşlar­ım ve şahsım adına bu ödülü alıyorum” dedi.

 ??  ??
 ??  ?? atv’nin dizi fenomeni ‘Aşk ve Mavi’nin oyuncuları Emrah, Burcu Karatlı ve Işıl Yücesoy çekimler nedeniyle törene katılamadı. Cem Öğretir
atv’nin dizi fenomeni ‘Aşk ve Mavi’nin oyuncuları Emrah, Burcu Karatlı ve Işıl Yücesoy çekimler nedeniyle törene katılamadı. Cem Öğretir
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Hakan Arslan Mehmet Yiğit Alp
Hakan Arslan Mehmet Yiğit Alp
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? MAGAZİN
MAGAZİN
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye