Sabah

BAYERN MÜNİH 11’İNE BAKIŞ

-

ULREİCH: Neuer’in yokluğunda kaleye geçti. Cepheden iyi, yan top ve konsantras­yon zaafı var. KİMMİCH: Avrupa’da skora en çok etki eden sağ beklerden birisi. Top tekniği de üst düzey. BOATENG: Güçlü bir stoper olmasına karşın havadan başarısız. Uzun top kullanmayı seviyor. HUMMELS: Komple bir stoper, iyi bir pasör, ayrıca hava toplarında çok başarılı.

ALABA: Hareketli, teknik ve güçlü bir sol bek… Etkili şutlar da çıkarabili­yor.

TOLİSSO: Yeni nesil, çift yönlü orta sahalardan. Lyon formasıyla geçen sezon İstanbul’a gelmişti. VİDAL: Avrupa’nın en iyi orta sahalarınd­an. Her şeyi yapabilece­k beceriye sahip ama zaman zaman gereksiz kart görebiliyo­r.

ROBBEN: Tarihin en iyi solakların­dan birisi. İlerleyen yaşına rağmen hala müthiş bir hücum silahı. MÜLLER: Geçtiğimiz yıllarını aratsa da Alman hücumcu, topsuz ceza sahası koşularıyl­a tehdit. COMAN: Takımın en çok topla oynayan isimlerind­en. Dripling ustası ancak son vuruşları zayıf. LEWANDOWSK­İ: Tartışması­z dünyanın en iyi santrforla­rından birisi. Beşiktaş stoperleri­nin ona karşı özellikle çok dikkatli olması gerek.

■ Duran topları çok etkili kullanıyor­lar.

■ Kapanan savunmalar­ı açmakta oldukça başarılıla­r.

■ Bireysel becerisi yüksek birçok oyuncuları var.

■ Rakiplerin­e pozisyon ve fırsat veriyorlar.

■ Bireysel yetenekler­i savunmakta zorlanıyor­lar.

■ Çok sık ofsayta düşüyorlar.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye