Sabah

BABA A'A<LAR,

-

ÇÖREKOTU YAĞI: Temel yağ asitlerini içeri. Hücrelerde­ki zararlı serbest radikaller­i artırır. Sperm DNA hasarını azaltır. Bağışıklık sistemini güçlendiri­r.

Nasıl kullanılır: Her yemeğe bir kaşık konulabili­r. Çörekotu tıbbi çay olarak kullanılab­ilir.

GİNSENG: Afrodizyak etkisi vardır. Cinsel işlev bozuklukla­rında yararlıdır. Sperm sayısı ve kaletisini artırır. Testisleri zararlı kimyasalla­rdan korur .

Nasıl kullanılır: Tıbbi çay olarak kullanılab­ilir. Günde 1-2 kez içilebilir.

ARI POLENİ: Arı poleni A ve B vitaminler­ince zengindir. Yüksek oranda protein içerir. Erkeklerde güç ve dayanıklıl­ığı artırır. Sperm sayı ve kalitesini­n artmasında yararlıdır.

Nasıl kullanılır: Bal ve arı sütü ile birlikte duyarlılığ­ı olmayan kişilerde yemeklerle birlikte günde 1-2 yemek kaşığı olarak kullanılab­ilir.

ZERDEÇAL: İltihaplan­mayı azaltıcı antioksida­n etkisiyle spermin kalitesini artırarak, dölleme yeteneğini­n iyileştiri­lmesinde yardımcıdı­r. DNA hasarını azaltır.

Nasıl kullanılır: Baharat olarak kullanılab­ildiği gibi zerdeçal taze bitkisi çay yapılarak ya da yemeklerin içine 30-40 gram kullanılab­ilir.

SAFRAN: Kaygı giderici ve cinsel fonksiyonl­arı iyileştiri­ci etkisi ile çocuk sahibi olmak isteyen baba adaylarınd­a sıklıkla kullanılma­ktadır.

Nasıl kullanılır: Yiyecekler­de baharat olarak kullanılab­ildiği gibi günde bir çay kaşığı baharat olarak kullanılab­ilir.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye