Sabah

Yapma NTV, sen yapma!..

-

Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan. Cenaze sahibi Mesut Yılmaz.. İkisi yan yana, ortada olmalı değil mi?.

Ama bu iki protokolde de yeri olmayan bir parti lideri Devlet Bahçeli, Mesut Yılmaz’ı kenara itmiş, Cumhurbaşk­anı’nın yanına yapışmış.

Öbür yanında da Berat Albayrak vardı, Erdoğan’ın.

Ama Enerji “Umursamaz” kalktığı NTV’de, o reklam yazı kaldığı zaman, alt etmiyor.. yerden devam yayınlanır­ken Reklam yazı akmaya altında

Siz devam ediyor. o haberi atlıyorsun­uz. görmüyor, saatte eve eçen gece geç ettiğim geldim.. Merak

NTV’yi açtım. olaylar var.. öğrenip yazılardan

Alt yatacağım.. öğrenebili­rsen.. Öğren insanına NTV, seyircisin­e, ısrarla saygısızlı­ğını sevgisiz ve sürdürüyor. ve inatla kanalların­a Ben bu haber unsurunuz, “En önemli sebebiniz, en önemli tıklanma habere en kolay en yeni yazılarını­zdır” sağlayan alt ulaşmamızı usandım. demekten da yok, Ama anlayan

Hepsi birbirinde­n dinleyen de.. kişiler tarafından umursamaz çünkü.. yönetiliyo­r izlemeyen Kendi kanalını yönetici(!) onlar..

NTV.. En beteri de başladı.. Alt yazı dönmeye Bant reklam.. Hop, kesildi.. bütçelerin­i O paralarla Olur..

Ama o denkliyorl­ar.

GBiri “Atlama” dedi ama, “Burdan atlama” dedi.. Yok efendim.. Köprünün altına daha yeni balık oltası sermişmiş. Oltayı parçalamam­alıymış. Gidip karşıdaki köprüden atlamalıym­ış..

Ya da bir kadın.. Yok efendim!. “Ben senin sevgilinim. Bana şu kadar para verecektin nasıl ölürsün?”

Ya da bir kaptan.. “Köprünün altından gemim geçiyor efendim. Turist dolu. Üstlerine düşersen, bunun tazminatı var, kanı var, kiri var!..”

Siz de böyle şaşkın şaşkın hem gülerek hem düşünerek izlersiniz. İlk yarı öyle böyle ikna çabaları ile bitti. “Bu hikâye başka nereye gidebilir ki” diye düşündük Hıncal abiyle.

Yabancılar “plot twist” derler, siz öyküyü kafanızda bir şekilde bitirirsin­iz ama oyun hiç beklemediğ­iniz şekilde sonlanır.. Onu yaşadık.

Konu bir yana.. En önde oturmamızı­n ayrıcalıkl­arından yararlanıp bazen oyuncuları­n mimiklerin­e hareketler­ine dalıp gittim. Muhteşem güzel sergiledil­er. Örneğin “Balıkçı acaba gerçek hayatta balıkçılık yapmış olabilir mi” dedim. Bir rol nasıl bu kadar gerçekçi sergileneb­ilir ki?

Hele kaptan!. Birden fazla roldeydi, ben ilk anlamadım, farklı oyuncular sandım. Sonra bir baktım başka biri daha geldi sahneye. Meğer hepsi aynı sanatçıymı­ş. Anlayın yani ne kadar başarılı?.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye