Sabah

BIrEysEl kIrAlAmADA 4 BIn ADEDI yAkAlADı

-

DRD Filo Kiralama, bireylere yönelik uzun dönemli kiralamada önemli bir başarıya imza attı. Pilot çalışmalar­ın ardından DRD’nin Haziran 2017’de lansmanını gerçekleşt­irdiği OneCar, kısa sürede

4 bin adedin üzerinde bir büyüklüğe ulaştı. DRD Filo Kiralama Genel Müdürü İlkay Ersoy, Türkiye’de bir “ilk” olan bireylere yönelik uzun dönemli kiralama işkolunun oluşumuna öncülük ettiklerin­i söyledi. OneCar’ın, bilinirliğ­inin yanı sıra bireylere sunduğu fayda ve avantajlar­ın daha geniş kitleler tarafından fark edilmesiyl­e çok daha önemli adetlere kısa sürede geleceğini kaydetti.

Araç kiralamanı­n ötesinde müşteriler­ine “Operasyone­l Filo Yönetimi” ile hayatların­ı kolaylaştı­ran ve faaliyetle­rine kesintisiz olarak devam edebilmele­rini sağlayan geniş kapsamlı bir hizmet paketi de sundukları­nı ifade

FLEETCORP, sektörün ilk mobil uygulaması olma özelliğini taşıyan “iFleet” uygulaması­nı güncelledi. Araçların yolda oldukları süre boyunca ihtiyaç duyacaklar­ı 7/24 yol yardım hizmetleri­ni cep telefonuna getiren uygulama, yeni özellikler­le çok daha faydalı hale getirildi.

Kullanıcı iFleet uygulaması sayesinde arıza, kaza, hırsızlık bildirimi, lastik talebi, anahtar işlemleri, ikame eden Ersoy, şöyle devam etti:

“Bireysel olarak veya şirketler açısından bir araç sahibi olmak elbette başka yöntemler ile de mümkün. Fakat operasyone­l filo kiralama hizmeti ile herhangi bir yol yardım hizmetinin kapsamının çok ötesinde bir koruma ve yardım şemsiyesin­in altına giriliyor. Operasyone­l kiralama hizmet paketi kapsamında 7/24 yol yardım, hasar yönetimi, periyodik bakım, lastik yönetimi, sigorta, motorlu taşıtlar vergisi, HGS yönetimi gibi geniş kapsamlı bir hizmetler bütünü müşteriler­imize uzman ekiplerimi­z tarafından Türkiye’nin her noktasında sunuluyor.” araç işlemleri ile ilgili talebini doğrudan Fleetcorp’a iletebiliy­or. Talep butonuna basıldığın­da kullanıcın­ın lokasyonu belirleniy­or. Adres tarifine gerek kalmaksızı­n lokasyon tespit edilerek, en kısa sürede gerekli hizmet ulaştırılı­yor. Fleetcorp müşteriler­i, iFleet uygulaması ile ihtiyaç duydukları polis, ambulans, itfaiye, trafik, jandarma vb. telefonlar­ı arayabiliy­or.

 ??  ??
 ??  ?? İlkay Ersoy
İlkay Ersoy
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye