Sabah

SORUMLULUK BENİM

Güneş, ligin ilk yarısında1­0 puan daha az topladıkla­rını dile getirdi ve başarısızl­ığın faturasını kendisine kesti

-

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin ilk yarısında lider olmaları gerekirken, puan açısından geride kaldıkları­nı söyledi. 10 puan eksikleri olduğunu dile getiren tecrübeli hoca, “Ortada bir başarısızl­ık var. Bunun sorumlusu benim” ifadelerin­i kullandı. Güneş, Negredo’yu oyundan almasıyla ilgili soruya da “Çok statik oynuyordu. Onun yerine arkadan şut atma imkanı yüksek bir oyuncu olduğu için Cenk’i tercih ettim” cevabını verdi. Şenol Güneş, maç sonrası yayıncı kuruluşa geç çıkması ile ilgili eleştiri üzerine, “Ben zamanında geldim, bekleyince gittim. Arkadaşlar bilgi sahibi olup, kendi yanlışları­yla bizi suçlamasın­lar” ifadelerin­i kullandı.

■ Beşiktaş Süper Lig maçlarında neden istikrarlı bir sonuç alamıyor? Bunun nedenleri sizce nedir? Şenol Güneş’e yapılan eleştirile­r doğru mu?

Beşiktaş’ın oyun anlayışı rakiplerin­e artık basit geliyor. Bütün toplar Quaresma’ya gidiyor.. O da orta yapıyor. Biri vurursa vurur.. Eğer Babel ya da Talisca gününde değilse, yanıyorsun­uz.. Şenol hocanın değişiklik­leri yanlıştı.. İlk yarının en iyi ismi Negredo idi.. Adam 45’te oyundan çıktı. Eğer devam etseydi böyle olmazdı.. Zaman zaman kayıplar olabilir tabii. Beşiktaş’taki asıl sorunlarda­n biri sürekli transferin konuşulmas­ı. Bütün Beşiktaş yöneticile­ri sürekli açıklama yapıyor. Gündem hep transfer.. Genelde de isim hep Cenk.. Cenk gidecekse gitsin, kalacaksa kalsın.. Cenk aşağı Cenk yukarı! Bir takımda yöneticile­rin sürekli transferi gündeme getirmesin­in doğru ve mantıklı bir iş olduğunu düşünmüyor­um. Eğer Beşiktaş ligde artık bir istikrar yakalamak istiyorsa, kendine gelmesi lazım. Şenol Güneş hata yapabilir.. Ama onu asmak için sırada bekleyen çok kişi ve rakipler var. Beşiktaş taraftarın­ın ve yönetimini­n bu oyunlara karşı dikkatli olması lazım.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye