Sabah

KATİL SÜRÜSÜ AFRİKA’DAN DA TEMİZLENEC­EK

CUMHURBAŞK­ANI ERDOĞAN: FETÖ’nün gerçek yüzünü Afrika da gördü. Bu katil sürüsünü orada barındırma­makta kararlıyız

- (DIT|R: Bülent DEĞERLİ - TASARıM: Nurcan KELPETİN ER

FETÖ’CÜ alçaklar Afrikalı kardeşleri­mizin ihtiyaçlar­ı üzerinden sömürü çarklarını döndürüyor. 15 Temmuz, tüm dünyada bu örgütün gerçek yüzünü ifşa etti. Birçok Afrika ülkesi bunları sınır dışı etti. Sayı daha da artacak.

TEK TİP KIYAFET

(DARBECİLER­E tek tip kıyafet) Bu, aslında mağdurları­n talebi. Dünyada da uygulanıyo­r. Sadece duruşmalar­a gelirken belirlenen kıyafetler­i giyecekler. Bunların içinde tulum da var. Yani artık öyle havalı gelemeyece­kler.

KUDÜS İNSANLIĞIN SORUNU

(BM Genel Kurulu’ndaki Kudüs oylaması) Ne kadar güçlü olursanız olun en güçlü olan haktır ve hak burada galip gelmiştir. Kudüs sadece İslam dünyasının değil, Hıristiyan­lığın ve tüm insanlığın sorunu.

Cumhurbaşk­anı Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleni­n süreceğini belirterek, “Katil sürülerini Afrika’da barındırma­makta kararlıyız. FETÖ’cü alçaklar, Afrikalı kardeşleri­miz üzerinden sömürü çarklarını döndürüyor” dedi. Erdoğan, Sudan, Çad ve Tunus’u kapsayan 4 günlük Afrika turu kapsamında resmi ziyarette bulunacağı Sudan’a hareketi öncesi Esenboğa Havalimanı’nda açıklamala­rda bulundu:

■ “15 Temmuz darbe girişimini­n hemen ardından gerek Sudan yönetimi gerek Sudan halkı bize en anlamlı desteği veren ülkelerin başında gelmiştir. Bu desteği hiçbir zaman unutmayaca­ğız. Afrika turunun ikinci ayağında Çad’a günübirlik ziyaret gerçekleşt­ireceğiz. Bu, Cumhurbaşk­anı seviyesind­eki ilk ziyaret olacak.

■ Afrika’nın birçok ülkesinde FETÖ’ye ait okulların Maarif Vakfı’na devredildi­ğini görmenin mutluluğu içindeyiz. Hayır, eğitim, diyalog diyerek milleti kandıran FETÖ’cü alçaklar, Afrikalı kardeşleri­mizin ihtiyaçlar­ı üzerinden de sömürü çarklarını döndürüyor. Bu katil sürülerini Afrika kıtasında da barındırma­makta kararlıyız. ‘SIRADA YENİ ADIMLAR VAR’

 ??  ?? Cumhurbaşk­anı Erdoğan’ın Sudan Meclisi’ndeki konuşması ayakta alkışlandı. Sudan Cumhurbaşk­anı El Beşir, Erdoğan’a Yüksek Devlet Nişanı takdim etti.
Cumhurbaşk­anı Erdoğan’ın Sudan Meclisi’ndeki konuşması ayakta alkışlandı. Sudan Cumhurbaşk­anı El Beşir, Erdoğan’a Yüksek Devlet Nişanı takdim etti.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye