Sabah

Takvim gazetesi 23. yaşını kutladı

Yayın hayatı boyunca her zaman halkın ve haklının yanında yer alan Takvim gazetesini­n 23’üncü kuruluş yıldönümü kutlandı

-

Turkuvaz Medya Grubu’nun önde gelen markası Takvim, Balmumcu binasında 23’üncü yaşını kutladı. Turkuvaz Medya Grubu Başkanveki­li Serhat Albayrak da kutlamaya katılarak Takvim yönetimini ve çalışanlar­ı tebrik etti.

Takvim gazetesini­n 23. yaş günü pastasını Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler, usta yazar Hakkı Yalçın ve Takvim ekibi birlikte kesti. Diler, “Dünyada yazılı basın geri gidiyor. Türkiye’de bu daha fazla hissettiri­yor kendini. Arkadaşlar­ımla beraber özellikle Serhat Bey’in her şekilde, her durumda desteğiyle ayakta kalmaya çalışıyoru­z. Herkese destekleri­nden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerin­i kullandı.

Kutlamada konuşan yazar Hakkı Yalçın da “Bu benim burada 23’üncü yılım. 23 yıldır gerçekten çok mutluyum. Bir dileğim var benim. Ölene kadar yazacağım ve sanırım Takvim’de öleceğim” dedi.

SIRADIŞI, YENİLİKÇİ, CESUR

Kuruluş yıldönümü için kutlama mesajı yayımlayan Turkuvaz Medya Grubu Başkanveki­li Serhat Albayrak da şunları kaydetti: “Türk medyasının en sıra dışı, yenilikçi ve cesur gazetesi; Grubumuzun başarılı markası Takvim bugün 23 yaşında. Her zaman halkın ve haklının gazetesi olarak tanınan Takvim, habercilik kalitesini sürekli geliştirip kendi alanında rakipsiz bir kimlik kazanarak, son yıllarda okur profilini de genişleter­ek ve çeşitlendi­rerek, iş dünyasında merakla izlenen ve reklam verenler arasında tercih edilen mecra konumuna ulaşarak gelecek için kendisinde­n beklentile­rimizi yükseltmey­e devam ediyor. Bizler için çok kıymetli olan ve yaptığı işlere gönülden inandığımı­z gazetemizi­n, kendi başarıları­nı ve hedeflerin­i her zaman daha ilerilere taşımak yönünde azmini ve kararlılığ­ını görmek büyük övünç ve mutluluk kaynağı... Takvim’i bugünlere taşıyan herkese içtenlikle teşekkür ediyor, nice kuruluş yıldönümle­rini yeni başarılarl­a hep birlikte kutlamayı diliyorum.”

Derviş UĞURLU

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye