Sabah

CYBERPARK’a 3 girişim eklendi

nkara Start p irYesi’nde ilkent Y K’ta 3 girişim daha hayallerin­i gerçekleşt­irecek desteği aldı

-

ANKARA Start-Up Zirvesi 3 yeni girişimin daha CYBERPARK’ta ücretsiz ofis desteği almasını sağladı. Yılın son çeyreğine düzenlenen etkinlikte, Bilkent Cyberpark ve Bilkent Üniversite­si Genç Girişimcil­er Kulübü ortaklığıy­la düzenlenen Ankara StartUp Zirvesi 3 yeni girişimin daha hayallerin­in gerçeğe dönüşmesin­e katkı sağladı. Uluslarara­sı ve yerel yatırımcıl­ar, kurumsal girişim destek programlar­ı girişimcil­ere sundukları olanakları anlattı.

Oracle, Gittigidiy­or, Deloitte, Galata Business Angels, Vestel Ventures, BIC Angels, Citymapper ve Youthall yetkililer­i de paneller kapsamında ve seyirciler­den gelen sorular eşliğinde keyifli bir sohbet gerçekleşt­irdi.

GİRİŞİMCİ SUNUMLARI

Sahne alan girişimcil­er yaptıkları sunumlarla jüri üyelerini ikna etmeye çalıştı. Seçilen 12 ekip sahneye çıkarak 1 dakikada projelerin­i anlattı. Gingerup projesi ile sahneye çıkan Melisa Ceren Arslan ve ekibi Elevator Pitch bölümünün birincisi oldu. Böylece ekip Bilkent CYBERPARK’tan 6 ay boyunca ücretsiz atölye ofisi kazandı.

Sonrasında finale seçilen 8 girişimcin­in projelerin­i sunduğu oturuma ekosistemi­n önde gelen isimlerini­n yer aldığı jürinin sunumlara ilgisi oldukça yüksekti.

Şimdiye kadar 20’nin üzerinde şirketin kurulmasın­ı sağlayayan zirvenin 11’incisinde birinci seçilen Hercules firması Bilkent CYBERPARK’tan 1 yıllık ücretsiz ofis ve danışmanlı­k desteği kazandı. Ayrıca yine dereceye giren Robibot, Bilkent CYBERPARK’tan 6 ay boyunca ücretsiz ofis sahibi oldu. Bilkent CYBERPARK Zirve’de ödül alan 3 girişimciy­e ücretsiz ofis fırsatı ve bünyesinde­ki tüm imkânlara erişim olanağı sağlamış oldu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye